Bjarne betaler 1.000 kroner for vild sex med vennens kone – så afsløres uventet detalje som ændrer alt

Et godt grin forlænger livet, og det handler virkelig om at have det så sjovt som muligt, mens man lever. For det er trods alt videnskabeligt bevist, at lykkelige personer lever længere – og et er utvivlsomt noget at stræbe efter.

2 gifte par sad og spillede kort. Bjarne kom til at tabe nogle kort på gulvet ved et uheld, og da han bøjede sig ned under bordet for at samle dem om, så han, at Anders’ kone, Grethe, ikke havde trusser på under kjolen. Lidt forvirret af synet slog han hovedet under bordet på vej op og blev helt rød i ansigtet.

Da Bjarne senere gik ud i køkkenet for at hente lidt vin, fulgte Grethe efter ham derud og spurgte:

– Så du noget under bordet, du kunne lide?

– Ja, det gjorde jeg….

– Du kan få det, men det koster 1.000 kroner.

Uden tøven accepterede Bjarne tilbuddet. Så fortalte Grethe, at eftersom hendes mand var på arbejde hver fredag eftermiddag, hvor Bjarne havde fri, kunne han komme og hilse på hende lidt over middag på fredag.

Fredag kom og efter Grethe havde fået 1.000 kroner, gik de to ind i soveværelset og havde vild sex i tre timer. Herefter gik Bjarne hjem.

Anders kom hjem efter arbejde og spurgte sin kone:

– Kom Bjarne forbi i dag?

Overrasket svarede Grethe:

– Øhm, ja… han kom forbi et kort øjeblik….

– Fik du 1.000 kroner?, spurgte Anders.

Nu troede Grethe, at Anders havde opdaget affæren.

– Ja, det fik jeg faktisk, svarede hun lidt mut.

– Det var godt, svarede Anders. Bjarne kom forbi kontoret i morges og lånte 1.000 kroner og sagde, at han ville betale dem tilbage her i eftermiddag. Det er virkelig skønt at have gode venner, man kan stole på.

Tøv ikke med at DELE historien, hvis den gav dig et smil på læben!