Bjarne afslører chefens skamfulde hemmelighed – den ufattelige reaktion giver mig kaffen galt i halsen

Få ting er bedre end en rigtig god og sjov historie!

En rigtig fræk vits kan eksempelvis gøre en ellers træls dag meget bedre. Et godt grin gør så mange utrolige ting ved kroppen.

Af uforklarlige årsager foretrækker jeg vittigheder, der er lidt forvrængede fra virkeligheden. Når det ligesom er alt for dumt eller mærkeligt til at kunne være sandt. For det bliver lidt som at flygte ind i en fantasiverden, hvor alt kan ske!

Jeg ved ikke, om du forstår, hvad jeg mener, men denne sjove historie er et meget godt eksempel, da den er lidt tosset.

Jeg fandt den hvert fald helt genial – og jeg fik mig et rigtig godt grin af slutningen!

Arbejderen Bjarne havde aldrig været helt god til at komme til tiden eller overholde aftaler. Det var især frokostpausen på arbejdspladsen, der konstant blev “forlænget” med 15 minutter ekstra hver dag

Hidtil havde chefen ikke afsløret ham, men Bjarne var konstant bange for, at han skulle blive opdaget.

Kollegaerne lavede ofte sjov med Bjarne om, at han var unødigt bange og sagde, at chefen alligevel aldrig var på arbejdspladsen klokken 13, hvor frokostpausen var overstået, så Bjarne kunne uden de store problemer strække pausen lidt.

Har vild sex

En dag tænkte han, at han lige kunne tage hjem for at få lidt lækkert at spise i løbet af frokostpausen, og efter et stykke tid hørte han lyde fra soveværelset. Han åbnede forsigtigt døren for at kigge ind, og derinde lå chefen og havde vild sex med Bjarnes kone.

Efter denne opdagelse skyndte Bjarne sig tilbage på arbejdet – og dagen efter kom han ud fra frokostrummet på klokkeslættet 13:00. Hvilket var meget usædvanligt, da han ellers altid tog et kvarter ekstra pause hver dag. Det fik en af kollegerne til at spørge meget overrasket:

– Bjarne. Hvorfor tog du ikke 15 minutters ekstra pause i dag, som du plejer?

– Du er da ikke rigtig klog?!, svarede Bjarne. I går var chefen lige ved at afsløre mig!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!