Noget er helt galt med billedet af strandpigerne: Se nærmere og opdag den uhyggelige detalje

I takt med teknologiens udvikling er vi også blevet mere opmærksomme på, hvad der sker i vores omgivesler.

Eftersom de fleste af os render rundt med mobiltelefoner og andet teknologi hele tiden, kan det hurtigt få store konsekvenser, hvis man ikke tænker sig om.

For hvis man eksempelvis beslutter at gøre noget lidt forbudt eller ulovligt, er det i dag stor sandsynlighed for, at man bliver fanget på fersk gerning, da alle jo render rundt og fotograferer med deres mobiltelefoner overalt.

Med andre ord handler det om at være ekstra forsigtig og opmærksom på, hvad der sker omkring en.

Vi har alle ret til et privatliv, hvilket blandt andet omfatter, at man skal respektere andres ønske om ikke at være med på billeder eller respektere, at man kan være i fred offentlige steder.

På dette meget omtalte billede (nedenfor) har 6 unge kvinder dannet en “menneskelig pyramide” på en strand, hvor det virker til, at de nyder en afslappende dag med badning i godt selskab.

Tager billede bagfra

Alle kvinderne er relativt letpåklædte og i godt humør, hvilket ikke er gået en mand med kamera næsen forbi.

For lige bag kvinderne står der end mand med kasket, der nok havde håbet, at han ikke var kommet med på dette billede. Han forsøgte selv at tage et billede af kvinderne bagfra, men han blev taget på fersk gerning i sin udåd!

Jeg synes ikke, at det her er acceptabelt. Hvis stodderen gerne vil have et billede af kvinderne, burde han have spurgt om tilladelse. Hele situationen blev bare utrolig skummel, da han valgte at fotografere deres numser i al hemmelighed.

Del gerne videre

Efterfølgende er manden blevet hængt ud på nettet, hvor billedet har fået tusindvis til at grine – og det er måske straf nok. Eller hvad mener du?

Jeg kan faktisk ikke lade være med at grine af mandens dumhed, da han blev taget på fersk gerning på den mest klokkerene måde.

Tøv ikke med at DELE billedet med dine venner på Facebook, hvis du også mener, at det er forkert at tage billeder af folk på denne måde!