Bekymret mor stiller 17-årig datter vigtigt spørgsmål – men pigens svar får hende til at gå i panik (fiktiv)

I efterdønningerne af #metoo-debatten har flere velkendte navne været nødt til at “krybbe til korset” efter at have krænket forskellige kvinder. At denne debat var så stor og omtalt, har sandsynligvis fået flere til at forstå, hvad der sker dagligt i vores samfund.

Forhåbentlig kan det føre til, at vi bliver bedre til at respektere hinanden fremover – og at frem for alt mænds vold og seksuelle krænkelser af kvinder helt forsvinder. Det er muligvis en naiv drøm, men det er selvfølgelig endemålet. Det er hvert fald min ydmyge holdning.

Nuvel – vi offentliggør primært sjove ting her på denne side, men jeg synes alligevel, at det her er værd at nævne. For det har også lidt at gøre med denne sjove historie (nedenfor), hvor en mor forsøgte at forberede sin smukke teenagedatter på alt det, der kan vente ude i voksenlivet.

Jeg fik mig et rigtig godt grin af slutningen – og den 17-åriges svar er helt genialt!

En dag gik mor Jette ind på sin datters værelse for at tale lidt med hende. Som den gode mor hun nu var, følte hun, at det var på tide at tage en af de mere alvorlige samtaler med sin 17-årige datter.

Sex, alkohol og narko var de områder, som hun havde afdækket ved tidligere lejligheder. Men nu satte moren sig ved siden af sin datter på sengen, og efter at have talt lidt frem og tilbage, sagde hun seriøst:

– Sandra… hvad gør du, hvis du bliver antastet af en mand en mørk aften på en tom gade?

Foto: Advantage4Parents

Datteren tænkte sig lidt om, men svarede så:

– Jeg ville skynde mig at hive hans bukser ned om anklerne, og jeg ville trække min kjole op!

Moren fik et stort chok.

– Hvad er det, du siger?! Er du gået helt fra forstanden, unge dame?!

– Nej, svarede teenageren roligt. Hvem tror du, løber hurtigst – en mand med bukserne nede om anklerne eller en pige med kjolen oppe omkring maven?

Tøv ikke med at dele, hvis datterens geniale svar gav dig et smil på læben!