Bedstemor bliver kaldt for retten, men hendes afsløring på anklagebænken chokerer alle

Livet kan føles meget stressende, hårdt og seriøst. Så nogle gange kan det være skønt at koble af med en sjov historie og grine højt for sig selv.

Med det sagt tænkte jeg, at jeg ville forgylde din dag med en sjov fiktiv historie, som jeg netop fandt på internettet. Jeg ved ikke, om du har læst den før, men jeg grinte højlydt, da jeg læste den.

Historien handler om en bedstemor, som bliver indkaldt til retten for at besvare advokaternes spørgsmål. Men som vi alle ved, skal man ikke stille spørgsmål, som man ikke ønsker at høre svaret på – især hvis man bor i en lille by, hvor alle kender hinanden…

Mere end det vil jeg ikke afsløre, du må selv læse resten af historien. Men sørg for at læse den til ende – og bagefter må du hjertens gerne dele den med dine venner for at give dem et godt grin. For et godt grin forlænger trods alt livet!

I retssalen i en lille, lille by har anklageren kaldt sit første vidne frem.En ældre bedstemor tager plads i forhørsboksen.

Anklageren vender sig mod hende og spørger højt og tydeligt: “Fru Jensen, ved du, hvem jeg er?”

Bedstemor svarer: Ja, selvfølgelig kender jeg da dig, hr. Jørgensen. Jeg har faktisk kendt dig, siden du var en lille purk, og ærligt talt: I mine øjne er du en skuffelse. Du lyver, er din kone utro, manipulerer med folk og bagtaler dem. Du tror, du er noget, men du har ikke hjerne nok til at indse, at du aldrig bliver andet end en lille skid i atmosfæren. Så ja, jeg kender dig…“

Anklageren måber. I ren skam og uden at vide, hvad han skal gøre, peger han mod den anden side af lokalet. Så spørger han: “Fru Jensen, ved du, hvem forsvarsadvokaten er?”

Igen svarer bedstenoren: “Jamen det gør jeg da. Jeg har kendt hr. Andersen, siden han var ung. Han er doven, snæversynet og har et alkoholproblem. Han kan ikke have et normalt forhold til nogen, og hans metoder i retten er blandt de værste i landet. For ikke at snakke om, at han har været sin kone utro med tre forskellige kvinder. En af dem var din kone. Ja, jeg kender ham.”

Forsvarsadvokaten er ved at besvime af skam. Så kalder dommeren begge advokater frem.

Han hvisker: “Hvis en af jer to idioter får idéen om at spørge, om hun kender mig, så sender jeg jer direkte i fængsel!”

Billedkilde: Shutterstock
Kilde: Reddit

Tøv ikke med at dele vitsen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!