Anders råber “kend din plads” til sin kone – det geniale svar tager idioten ned på jorden

Et ægteskab fungerer normalt bedst, hvis man lever et nogenlunde struktureret liv og har forskellige arbejdsopgaver i hjemmet. Jeg er eksempelvis ansvarlig for madlavning og rengøring af vores badeværelse derhjemme, mens min kone gør tøj rent og støvsuger.

Så længe begge parter er enige om, hvad de skal gøre, plejer det normalt at fungere godt. Børn skal selvfølgelig også hjælpe til med jævne mellemrum.

Men det hele skal selvfølgelig ikke være skrevet i sten. For hvis jeg har lidt tid til overs, og det ser lidt rodet ud, så tøver jeg ikke med at finde støvsugeren frem. Det vigtigste er ganske enkelt, at alle hjælper til.

Det er især vigtigt, at ingen gør alt i hjemmet. Det er sjældent holdbart i længden. Sådan var det begyndt at være i denne sjove historie. Eller manden mente hvert fald, at det lød som en god idé – men han havde ikke forventet konens geniale svar på tiltale.

Jeg fik et rigtig godt grin og følte en inderlig trang til at dele denne lille fiktive historie med jer!

Anders var i en alder af 50 år nu begyndt at læse såkaldte selvhjælpsbøger. De handlede om, hvordan man får det bedste ud af sig selv, hvordan man reducerer stress og er et sundt menneske.

Men nu var han begyndt at læse bogen: “Sådan bliver du manden i huset.”

Konen var skeptisk, men tænkte, at det sikkert ikke ville få nogen direkte påvirkning på manden. For det havde de andre “hokuspous-boøger” (som hun mente, de var) ikke haft. Det var det samme med mandens slankekur. For efter et par dage med salat stod den på stegt flæsk og sovs igen.

Men så en dag, da konen står og laver aftensmad, stormer Anders ud i køkkenet og råber:

– Fra og med nu skal du kende din plads her i hjemmet, kælling. Du er nødt til at forstå, at mit ord er lov. Du kan begynde med at tilberede et rigtigt gourmetmåltid til mig i aften. Og når jeg har spist, skal du komme med en luksuriøs dessert til mig! Ikke sådan noget ulækkert noget, som du altid serverer for mig!

Han fortsætter:

– Efter aftensmaden skal du følge med mig op ad trappen til soveværelset. Der skal vi have vild sex på mine vilkår. Jeg skal have lov til at komme mindst to gange. Bagefter skal du gøre et boblebad klar og skrubbe mig på ryggen, mens jeg slapper af. Når jeg er færdig, skal du tørre mig og hente min badekåbe. Men du er ikke færdig endnu, kælling. For så skal du give mig massage. Først fødderne, så nakken og til sidst hænderne. Og kan du så regne ud, hvem der skal give mig tøj på og børste mit hår i morgen?!?!

Konen vender sig roligt om og svarer:

– Jeg vil tro, at det bliver bedemanden.

Tøv ikke med at dele historien, hvis du kunne lide konens svar!