23-årige Amy får orgasmer hele tiden: “Får en orgasme, så snart jeg ser en flot mand”

Sexlyst varierer meget fra person til person, og afhænger af mange forskellige faktorer.

Nogle er godt tilfreds med et knald engang imellem, mens andre helst ikke har lyst til at forlade soveværelset.

Det er selvfølgelig op til hver enkelte person, hvor meget sex man har lyst til, men for 23-årige Amy Mathews er sexlysten et problem – hun kan nemlig ikke kontrollere den.

Som kvinde kan det normalt være svært at få orgasme under sex. Men for Amy fra engelske Oxford er det lige omvendt, hun stopper ikke op med at komme.

18 orgasmer: “Kan besvime”

Amys usædvanlige egenskab åbenbarede sig, da Amy var 18 år gammel og fik sin første rigtige kæreste. Sammen med ham lærte Amy at nyde sex, og hvad hun skulle gøre for at få orgasme under samleje.

– Første gang var gennem penetration og klitorisstimulering. Når det gik vildt for sig, kom jeg altid mindst fem gange, siger Amy til The Sun.

I dag beskriver Amy sig selv som afhængig af orgasmer, og har sammen med en anden kæreste opnået at få hele 18 orgasmer under et og samme samleje.

Amy får normalt mindst ni orgasmer pr. samleje.

– Hvis jeg har nogen med mig i sengen, kan jeg besvime, fordi det bliver så intenst, siger Amy til The Sun.

Får smerter af orgasmer

my har meget let ved at blive liderlig, og kan blive det af stort set alt. Det har betydet, at Amy har fået orgasmer under shoppingture med venner – men også under familiemiddage.

– Jeg får orgasme uden at røre mig selv, og jeg får flere i træk. Min mor kender til mine lidelser, men jeg ved ikke, hvad min far tænker, når jeg begynder at vride mig. Hvis jeg ser en flot mand i byen, kan jeg få en orgasme af det, siger Amy til The Sun.

De mange orgasmer har nogle gange givet Amy smerter i maven på grund af alle sammentrækningerne, der opstår i mellemgulvet.

Ved ikke hvor mange sexpartnere

I dag lever Amy som single. Efter at have haft tre kærester gennem årene, har hun i dag indset, at hun trives bedst som single, fordi hun har så stort et behov for sex.

Hvilket er blevet lidt af et problem i pandemitider, hvor man ikke må møde så mange mennesker. Men Amy har en bolleven, hun møder engang imellem, da hun ikke kan gå uden sex i mere end et par dage.

– Jeg tror ikke, at jeg har haft sex med 100 mænd, men det er tæt på. Mange mænd oplever et stort pres, når de ved, hvor nemt det er for mig at få orgasme. Hvis jeg ikke får så mange orgasmer, føler mange mænd, at de har fejlet, siger Amy.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får dette at se!