Vits: 91-årigt par har vild morgensex – men pludselig hører de en velkendt lyd uden for vinduet

Mange er af den overbevisning, at sexlivet bliver værre med alderen. Men sådan behøver det ikke at være. Faktisk tværtimod. Men det er selvfølgelig forskelligt fra par til par eller person til person.

Men det er dog forkert at fastslå, at det at blive ældre betyder, at sexlivet er dødt.

Det kan dog godt være, at det ikke nødvendigvis er lige så vildt i sengen, som da man var 25 år gammel, nyforelsket og i topform. Der er dog fordele ved at have været sammen med den samme partner i flere år, da man med tiden finder ud af, hvad der virker i soveværelset.

Følgende sjove historie har ganske vist en lidt trist slutning, men derfor er det jo også meget heldigt, at den er fiktiv!

Line havde fået at vide, at hendes elskede morfar var død. Straks satte hun sig i bilen og kørte hjem til sin 91-årige mormor for at trøste hende. Velankommet spurgte barnebarnet, hvordan morfar Bjarne var død.

Mormoren svarede:

– Han døde, da vi havde lidenskabelig sex søndag morgen…

Ville have været i live

Line fik lidt af et chok og fortalte straks sin mormor, at det måske ikke var så klogt at have sex, når man var blevet over 91 år.

– Åh, kære Line, svarede mormoren. For flere år siden, da vi begyndte at komme op i årene, indså vi, at det bedste tidspunkt at have sex på var, når kirkeklokkerne ringede. De gav den perfekte rytme – stille og roligt. Ingen stress. Det var ind på “ding” og ud på “dong”

Line blev meget overrasket, mens mormoren fjernede en tåre og tilføjede:

– Din morfar ville stadig have været i live, hvis den fandens Hjem-Is-bil ikke var kommet forbi…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!