67-årig mand melder sig ind i nudistklub, så afslører pigen mærkelig regel, som får ham til at gå i panik

Livet kan føles meget stressende, hårdt og seriøst. Så nogle gange kan det være skønt at koble af med en sjov historie og grine højt for sig selv.

Med det sagt tænkte jeg, at jeg ville forgylde din dag med en sjov fiktiv historie, som jeg netop fandt på internettet. Jeg ved ikke, om du har læst den før, men jeg grinte højlydt, da jeg læste den.

67-årige Henrik var en ældre nysgerrig mand, som meldte sig ind i en eksklusiv nudistklub. Efter at have overstået indmeldelsen skriver han sig ind, tager tøjet af og begynder at spadsere lidt rundt på området. Efter et stykke tid får han øje på en smuk blondine, hvilket resulterer i, at han får erektion.

Blondinen: Ville du mig noget?

Manden: Nej, jeg er lige kommet…

Blondinen: Du må være ny her. For ifølge vores regler betyder en stiv pik, at du kalder på mig og vil have sex med mig, hvorefter hun lægger sig ned og lader manden have sex med hende. Efter akten går manden ind i saunaen og sætter sig.

Han er uhørt tilfreds med sit medlemskab, faktisk så tilfreds at han letter sin ene skinke og slår en prut.

Straks efter kommer en stor muskuløs mand hen til ham.

Den muskuløse mand: Ville du mig noget?

Manden: Nej, jeg er lige kommet…

Den muskuløse mand: Du må være ny her. Ifølge vores regler betyder prutten, at du kalder på mig og vil have sex med mig, hvorefter han kaster manden rundt og giver ham en ordentlig tur bagfra.

Efter akten skynder manden sig at løbe tilbage til receptionen.

Manden: Her, tag det forbandede medlemskort og nøglerne. I kan bare beholde de 5.000 kroner, jeg har betalt!

Receptionisten: Men du har jo kun fornøjet dig med en brøkdel af vores aktiviteter?

Manden: Hør nu lige her, unge dame. Jeg er 67 år gammel, jeg får kun stiv pik én gang om måneden, men jeg prutter 14 gange om dagen. Så NEJ TAK!

Tøv ikke med at dele historien, hvis vitsen gav dig et smil på læben!