3 kvinder konkurrerer om, hvordan man bedst forfører en mand – Annes afsløring får mig til at grine højt

Nogle mænd er ret nemme at forstå. De kræver ikke meget mere end en fodboldkamp i fjernsynet, en pizza på bordet og en øl i hånden. Det gælder selvfølgelig ikke for alle – men mange.

At falde ind i sådanne rutiner bliver lettere, når man har levet med nogen i en længere periode. I starten af forholdet er ambitionen ofte højere – og man gør mere for at imponere sin partner.

Det handler denne sjove historie lidt om – og jeg fik mig et godt grin af slutningen!

Tre kvinder mødes på en café – en er singel, en er forlovet og en er gift.

De beslutter at finde ud af, hvordan man bedst forfører en mand. Samme aften skal de tage en sort læderdragt på med dertilhørende høje hæle og sminkede øjne som en overraskelse til deres respektive partnere.

Dagen efter mødes de på samme café for at høre, hvordan det gik.

Johanne, der er singel, har haft en blind date:

– Så snart han åbnede døren og så mig i udstyret, skreg han som en vild, og bagefter havde vi vild sex på gulvet i tre timer.

Foto: Healam Healam

Den forlovede kvinde, der hedder Veronica:

– Jeg tog tøjet og de højhælede sko på, og lagde en rigtig fræk makeup – men det føltes lidt pinligt at stå der næsten nøgen, så jeg tog en pelsjakke på, som jeg hentede i skabet, siger hun og fortsætter:

– Da han kom hjem, åbnede jeg pelsjakken, så han kunne se, hvad jeg havde under. Han blev helt skør, skreg af lykke, kyssede mig overalt, og han bar mig ind i soveværelset, hvor vi elskede to gange.

”Rigtig smuk”

Den gifte kvinde, der hedder Anne:

– Øhm, sagde hun lidt skuffet. Jeg tog også læderdragten og skoene på. Jeg brugte mere makeup end normalt, og jeg følte mig rigtig smuk.

Foto: Inspiring Women

Hun fortsætter:

– Da Bjarne kom hjem, smed han sig på sofaen, tog fjernbetjeningen i hånden og sagde: “Hør, Batman, hvad skal vi have at spise i dag?!”

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!