26-årig kvindes bryster er så store, at hun forårsager bilulykker: “Vælter ting med dem hele tiden”

Vi er over syv milliarder mennesker på vores vidunderlige planet, og vi ser alle forskellige ud (og heldigvis for det!). Hvor kedeligt ville det ikke være, hvis vi alle gik rundt og så ens ud?

Nogle er høje, korte, slanke, runde og alt derimellem. 26-årige Anastasia Berthier har store bryster.

De er faktisk så store, at hun ikke kan flyve i et normalt flysæde, skriver The Mirror.

Modellen Anastasiya Berthier har takket være sine gigantiske bryster. over 1,5 millioner følgere på sin Instagram.

Vælter ting med brysterne

Når det kommer til at købe tøj, er det nærmest umuligt for Anastasia, som bruger en størrelse K i bh.

– De er så store, at jeg vælter ting ned af borde og går ind i folk. Hvis jeg prøver tøj i en almindelig butik, sidder jeg ofte fast og har brug for hjælp til at få tøjet af. Undertøj er helt umuligt, det bestiller jeg fra netbutikker, der sælger ekstra store bh’er, siger Anastasia til The Mirror.

Det er heller ikke let at flyve – Anastasias bryster er ganske enkelt for store til, at der er plads til dem i et normalt flysæde.

– Jeg flyver altid første klasse eller i hvert fald business, så jeg kan strække ryggen ordentligt, siger Anastasia til The Mirror.

Brysterne forårsagede en bilulykke

På trods af alle problemerne elsker Anastasia sine enorme bryster, selvom de får folk til at vende hovedet, når hun går forbi. Faktisk i en så voldsom grad, at hun en gang næsten forårsagede en bilulykke.

– Jeg var ude at ride på en hest med en lille top på. Pludselig begyndte hesten at løbe væk, så brysterne faldt ud. Samtidigkørte en bil forbi, og chaufføren var ved at miste herredømmet over sin bil, siger Anastasia til The Mirror.

Anastasia må virkelig have et unikt liv! Tryk nu på DEL-knappen så dine venner også får dette at se i dag!