24-årig vejr-vært forsikrer sin berømte numse for 600 000 kroner

Selvom det er det indre, der tæller, forsøger vi alle at se så godt ud, som vi kan. En del prøver at nå det ved at træne, mens andre lader kroppen være, som den er. Andre forsøger sig med plastikkirurgi for at forme deres udseende, men det er ikke noget, jeg ville gøre.

Selvfølgelig er det ens egen beslutning, hvad man vil gøre med sin krop. Det skal vi andre jo ikke blande os i – men folk kan trods alt godt lide at have en mening om, hvad deres omgivelser finder på.

Men nu rapporterer mediet Ladbible om noget, jeg aldrig tidligere har hørt om. Vidste I, at man kan forsikre en særlig kropsdel, fordi man er så glad for den? Jeg anede det ikke.

Men den argentinske vejrvært Solci Perez er blevet verdenskendt for sin store, nærmest unikke bagdel. Det er masser af træning og særlig kost, der har skabt den, mener hun. På kort tid har hun taget ti kilo på i vægt – og de har især sat sig på bagdelen.

Foto: Instagram/ Sol Perez

Slevom den 24-årige kvinde nærmest dagligt toner frem på skærmen for kanalen TyC Sports, er hun især kendt for at være anset for at være landets mest sexede kvinde.

Perez er meget aktiv på sociale medier og lægger ofte letpåklædte billeder ud, som fremhæver hendes spektakulære krop. Ofte er fokus netop på numsen – som et forsikringsselskab nu er gået med til at forsikre for utrolige 600 000 kroner.

 

Foto: Instagram/Sol Perez

Det betyder, at skulle noget alvorligt ske med superstjernens bagdel, ville hun få en ret markant kompensation.

Skal lave teater

Det næste stykke tid vil Perez ikke være så ofte i fjernsynet som ellers. Hun skal nemlig være med i syv teaterforestillinger, som går under navnet The Enchanted Island.

 

 

Foto: Instagram/Sol Perez

Angiveligt får den 24-årige cirka 2,2 millioner kroner for indsatsen. Den betydelige sum skal have irriteret de andre, som medvirker i forestillingen – og vejrværten er derfor nu havnet i lidt af et uvejr.

Penge lader altså ikke til at være noget, der bekymrer Solci Perez – og fra nu af vokser hendes formue endnu mere, hvis noget skulle ske med hendes værdifulde bagdel.

Vær ikke nærig nu, DEL hvis det her er noget af det underligste du har hørt! Eller smid en kommentar og fortæl, hvilken af dine kropsdele du ville forsikre!