2 små drenge afslører stodderens hemmelighed – 1 time senere får det uanede konsekvenser

Børn er mange gange smartere, end man tror. Eftersom de er så unge og uerfarne, kan man nemt komme til at undervurdere deres intelligens og evne til at tænke hurtigt.

Denne sjove historie handler lidt om det. Nogle gange er børn langt bedre end voksne til at udnytte bestemte situationer. De har en helt unik evne til at få voksne til at føle sig skyldige – og jeg ved ikke hvor mange gange mine børn har afpresset mig for at få lidt ekstra lørdagsslik.

Men det er selvfølgelig også en del af deres charme og faktisk ikke det store problem i vores familie. Det er snarere noget, man kan grine af bagefter.

Men nu tilbage til den frække vits, som fik mig til at grine højt, da jeg læste slutningen!

En dag kom to drenge hjem til deres mor med en 200-kroneseddel og en 500-kroneseddel.

– Hvor fanden har I fået så mange penge fra?, spurgte moren.

– Vi stod uden for det lokale bordel, svarede den ene søn. Så kom en gammel mand ud og vi fortalte ham, at vi vidste, hvad han lavede derinde. Så gav han os 200 kroner for at holde mund.

– I burde skamme jer, sagde moren. Men I har også 500 kroner?

PxHere

– Ja, fortsatte den anden dreng. Vi fulgte efter den gamle mand hjem, og lige da han skulle til at gå ind ad døren, løb vi hen til ham og sagde, at vi også vidste, hvor han boede. Så gav han os 500 kroner for ikke at sige noget.

– Det var dog en forfærdelig opførsel, råbte moren. Det er skamfuldt. Kan I så gå i kirke og erkende jeres synder!

Shutterstock

Drengene gjorde som fortalt, men en time senere kom de hjem igen – men nu havde den ene søn en 1000-kronseddel i hånden.

– Hvor pokker har I fået de penge fra?, sagde moren irriteret.

– Jo, svarede den ene dreng. Nu ved vi, hvor den gamle mand arbejder…

Børn er jo alt for herlige, og jeg fik mig et godt grin af slutningen. Tøv ikke med at DELE vitsen for at sprede lidt ekstra glæde til dine venner i dag!