17-årig pige er bekymret over kærestens kommentar, men farens hilsen gør stodderen rædselsslagen

Kærligheden mellem far og datter er ofte noget helt specielt. Mange gange frygter den nye kæreste ofte at møde sin svigerfar. Hvilket rent faktisk er berettiget i nogle tilfælde, hvilket er tilfældet i denne sjove historie.

Jeg grinte højt, da jeg fandt den på nettet i går, og følte straks en inderlig trang til at dele den med jer. For delt glæde er dobbelt glæde, som man siger!

Et godt grin forlænger livet, plejer man at sige – og jeg vælger at tro på det ordsprog. Tidligere har jeg faktisk læst forskning, som ikke overraskende har fundet frem til, at lykkelige mennesker lever længere. Så ja, der er stor sandhed i det ordsprog.

Men nu til den frække vits!

En 17-årig pige kom hjem til sin far og virkede lettere bekymret. Hendes far bemærkede straks, at der var noget galt, og spurgte derfor gentagne gange, om der var noget, hun ville tale med ham om.

”Vidunderlige airbags”

Efter lidt tid valgte datteren at gå til bekendelse og fortalte sin far, at hun var lidt trist til mode over noget, som hendes nye kæreste havde sagt til hende, og som hun ikke helt havde forstået.

– Han sagde, at jeg har et smukt chassis, vidunderlige airbags og nogle utroligt lækre støddæmpere, sagde den 17-årige pige.

Faren lænede sig tilbage i sin stol og gjorde alt for at holde irritationen tilbage.

– Elskede datter! Fortæl din kæreste, at hvis han åbner din kølerhjelm for at tjekke olien med sin pind, så strammer jeg hans møtrikker så hårdt, at forlygterne går i stykker – og det begynder at lække fra hans udstødningsrør!

Herefter nægtede fyren at møde sin svigerfar i et godt stykke tid….

DEL hvis du farens kommentar fik dig til at trække på smilebåndet!