15-årige Lars mobbes i skolen hver dag – 30 år senere tager han hævn, som får idioten til at græde

Ingen kan lide en rigtig pralrøv. Man skal selvfølgelig være glad og fortælle om sine bedrifter, hvis man har opnået noget, men så skal man gøre det på en måde, så andre bliver glade på personens vegne – og ikke føle misundelse.

Jeg tror, at langt de fleste har mødt en person, som altid skal have det nyeste, dyreste og mest moderne. I disse tilfælde er det også altid vigtigt, at hele verden ved det.

Sådan noget lader jeg mig ikke imponere af. Sådanne tølpere har brug for en skarp kommentar for lige at finde jordforbindelsen igen. Det er denne sjove og fiktive historie et fantastisk eksempel på.

45-årige Lars var på konference med sit arbejde. Om aftenen blev der afholdt stor fest, og der mødte han ved et rent tilfælde sin gamle klassekammerat Bjarne fra folkeskoletiden i Esbjerg. De havde ikke set hinanden i hele 30 år.

Allerede i ungdomsårene var Bjarne en sådan person, der elskede at prale med sine bedrifter. Han havde altid de nyeste gadgets og tøj, skulle altid være i centrum i forhold til at blive hørt og set. Derudover var han også en af dem, der ikke havde noget imod at mobbe andre på grund af deres mangler – og Lars var det daglige mobbeoffer.

Korts sagt var han ikke Lars’ bedste ven i folkeskoletiden.

Utrolig lækker kone

Men under alle omstændigheder stod de og talte sammen et stykke tid, og havde det faktisk ret sjovt. Men efter et stykke tid begyndte Bjarne at opføre sig som før i tiden.

Han begyndte pludselig at prale med sit velbetalte job, sin dyre sportsvogn, sin store strandvilla, sine dygtige børn – og sidst men ikke mindst sin “utroligt lækre kone”.

Bjarne fandt sin mobiltelefon frem, fandt et billede af sin kone i bikini og sagde:

– Se her! Er hun ikke den lækreste kvinde, du nogensinde har set?

Lars ser på billedet et par sekunder og svarer:

– Hvis du synes, at hun er så lækker – så burde du møde min kone!

– Okay, siger Bjarne. Ser hun også lækker ud?

– Njah, svarer Lars. Men hun er optiker!

Det blev for meget for Bjarne, som begyndte at græde…

Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis vitsen gav dig et smil på læben!