11 kommentarer ingen kvinde nogensinde vil høre i sengen – nummer 2 er helt idiotisk!

Næsten alle kan nikke genkendende til følgende. Man hygger sig mellem lagnerne, men pludselig siger han noget, der ødelægger den gode stemning på et splitsekund.

Næsten intet er vigtigere end god kommunikation mellem hinanden, det gør sig gældende i et forhold men også under sex. Men desværre er det ikke altid helt problemfrit.

Mænd er ofte hurtigere end kvinder, når det kommer til at slynge om sig med uigennemtænkte, dumme kommentarer på de helt forkerte tidspunkter.

Derfor har vi samlet 11 kommentarer, ingen kvinden nogensinde har lyst til at høre i sengen (under sex!)

1. ”Jeg kan ikke lide at bruge kondom, kan vi have sex uden?”

Selvfølgelig! For jeg er kæmpe fan af både kønssygdomme og uplanlagte graviditeter. Tak, men nej tak – hvis du ikke kan finde ud af at tage gummiet på, ved du hvor døren er.

2. ”Min eks plejede altid…”

Okay, ikke ligefrem videre interessant. I plejede at elske med hinanden? Ved du hvad, kammerat, nu gør du det med mig. Så jeg er fuldkommen ligeglad med, hvad du har gjort med andre kvinder.

3. ”Kom du?”

Svaret er næsten altid nej, for hvis jeg var kommet, havde selv den største idiot bemærket det. For ja, det mærkes. Du bør ikke behøve at spørge.

Ingen raketvidenskab

4. ”Plejer det at tage så lang tid for dig at komme?”

Plejer det at tage så lang tid for dig at finde min klitoris? Hvis du vil have det til at gå lidt hurtigere, kan du faktisk begynde at gøre det godt i stedet.

5. ”Det er jo umuligt at få den BH af!”

Jeg sværger, at det er lige så svært som raketvidenskab eller kernefysik. Men intet problem, nu skal jeg klare det for dig. Hold dig i stedet til det du tror, du kan håndtere.

6. ”Kom nu, skal vi ikke tage en quickie?”

Det absolut mest usexede i verden er plageri. Når jeg siger nej, så mener jeg nej – og hvis du ikke kan acceptere det, så bør vi nok aldrig nogensinde se hinanden igen.

7. ”Hvad tænker du på?”

Jeg var travlt optaget med det, vi gør lige nu – at have sex med hinanden. Men nu kom jeg til at tænke på noget helt andet. Nu kan jeg kun tænke på, hvordan jeg kunne være så dum at have sex med en person, der kunne finde på at stille et så dumt spørgsmål.

Ingen hygge

8. ”Åh, du er så dejlig, [en anden kvindes navn]”

Jamen, jeg takker mange gange. Er det hende, du skal videre til, efter du er færdig med mig? Eller er du lige komme derfra? Kommentarer overflødige.

9. ”Jeg hader at gå ned på kvinder…”

Intet problem, du kan gøre noget andet. Alle har vi vores præferencer og forskellige ting, vi kan lide. Men ved ud hvad? I så fald kan jeg ikke lide at gå ned på mænd.

10. ”Hold da op, klokken blev pludselig mange, jeg skal tidligt op…”

Straks efter man er færdige med det “sjove”. Ingen hygge? Og ser man det, det var først nu, du fik travlt? Først nu blev klokken pludselig mange? Jeg tror tværtimod, at du betragter opgaven som færdiggjort. Vær dog ærlig.

11. ”Det var godt, det burde vi gøre igen!”

Du er ikke det mindste interesseret i at gøre andet end “det her”? I længden føler jeg, at det måske ikke ligefrem er supergivende. Nej, jeg er faktisk så krævende, at jeg vil have mere end bare et hurtigt knald i løbet af ugen.

Tøv nu ikke, DEL hvis du har hørt nogle af disse kluntede kommentarer!