10 vilde steder du SKAL prøve at have sex mindst én gang i dit liv

Nogle gange har man brugt for lidt inspiration til at spice sexlivet op.

Alle forhold går i stå med jævne mellemrum. Men det er vigtigt ikke at give op, forsøg i stedet at være lidt kreative og kærlige.

En idé kan være at have sex et nyt eller uventet sted. Mange frygter nok, at de kan blive opdaget – men det kan også være med til at gøre knaldet mere spændende.

Derfor tænkte vi, at vi ville vise dig 10 sjove steder, som alle bør prøve at have sex mindst én gang i livet!

1. På arbejdspladsen

Arbejdsdagene ligner hinanden, og omgivelserne er ofte ret usexede. Derfor kan det gavne både dit sexliv og tanker om arbejdspladsen at knalde din partner lige netop der. Måske kan I snige jer ind i løbet af weekenden, hvor der ikke er nogen til stede?

2. Sex i poolen

Noget af det mest romantiske er at svømme med en, man elsker. Huden er lettere bar, og der er ofte en sexet stemning i luften. Så hvorfor ikke udnytte, at I ikke har så meget tøj på til at knalde?

Pxhere

3. Eller på en strand

Det kan lyde som en kliché, men sex på stranden ved solnedgang – det er fantastisk. Smid bikinien og badebukserne – og sørg for, at der ikke er nogen i nærheden. Det vil I med garanti aldrig glemme!

4. Knald i skoven

At slentre rundt i skoven er utroligt afslappende. Sex er ikke ligefrem det første, man tænker på ude i naturen, men det er måske netop derfor, det kan være noget fantastisk, hvis man kan finde et sted at have se. Se det som en hyggelig pause under gåturen.

5. I flyet

Du må have hørt om den mytiske “10.000-metersklub”? At snige sig ud på flytoilettet og have sex på den trange plads, der tilbydes om bord, er blevet lidt af en milepæl for mange. Bare sørg for ikke at larme for meget.

Pxfuel

6. I bilen

Sikkerheden skal selvfølgelig prioriteres. Kør ind på en øde vej, sluk for bilen, parkeringsbremsen – og knald løs. Det er måske ikke ligefrem det mest behagelige sted, men dog meget spontant og sexet! Det kan måske gøre jer i bedre humør efter en kedelige familiefest?

7. I vaskekælderen

Risikoen for at blive opdaget er pirrende for mange. Hvis du ikke bor i lejlighed og har fælles vaskerum, så må du lægge hjernen i blød. Måske er der et lokale i området, som du kan bruge til lidt hed sex? Eller hvad med et cykelskur? Kun fantasien sætter grænse!

8. Under daten

Nyd en romantisk aften sammen på restaurant eller i biografen. Afbryd daten – og snig jer væk for at knalde. Måske kan I finde et toilet eller at andet rum, hvor I kan gøre det? Vend herefter tilbage til daten – og lad som ingenting.

PxHere

9. Sex på balkonen

Det er vidunderligt at nyde en lækker drink eller dejligt måltid på balkonen. Forestil dig så at have sex samme sted – ja, det lyder fantastisk! Der er udsigt, frisk luft, og det er lidt offentligt. Det kan faktisk ikke gå galt!

10. Eller på en både

Tag ud på det åbne hav, åbn en flaske vin, nyd hinandens selskab, stilheden – og afslut det fantastiske øjeblik med et frækt knald. Det lyder magisk!

Pikrepo

Tøv ikke med at dele disse anbefalinger med dine venner! Det kan være, det kan hjælpe med at spice deres parforhold og sexliv lidt op!