Teenager gør lærerens liv til et helvede – så møder far op på skolen og giver slynglen en lærestreg for livet

På et tidspunkt i løbet af teenageårene har unge en tendens til at finde det pinligt at tilbringe tid sammen med deres forældre. Som forælder kan det selvfølgelig godt være lidt trist, at ens guldklumper hellere foretrækker at tilbringe tid med vennerne.

Men der er faktisk ingen grund til fortvivelse, da det er en hel naturlig del af en teenagers liv at have lyst til at stå mere og mere på egne ben.

Som forælder kan man ikke gør så meget ved det – men nogle gange kan man udnytte situationen ved at gøre det lidt pinligt for børnene.

Det var præcis, hvad den amerikanske far Brad gjorde, da han hørte, at hans 17-årige ikke opførte sig ordentligt i skolen, skriver BuzzFeed.

17-årige Bradley Howard bor i Texas i USA. Som så mange andre teenagere havde han lidt svært ved at holde mund i løbet af skoletimerne. Selv om læreren gentagne gange havde forsøgt at tale med både Bradley og hans forældre, fortsatte teenageren med at forstyrre undervisningen.

”Hvis vi får et opkald mere…”

Forældrene indså, at de var nødt til at sætte deres søn på plads. Ikke kun for Bradleys egen skyld, men også for at skabe trivsel for de andre elever.

Så fik faren, Brad, en rigtig god idé. Han truede med at udsætte sin søn for det pinligste, man kan udsætte en teenager for, hvis han ikke makkede ret.

– Af en eller anden grund sagde jeg til ham: “Hør, hvis vi får ét opkald mere fra skolen, så møder jeg op på skolen og sætter mig ved siden af dig i klasseværelset”, siger far Brad til Buzzfeed.

Fotokilde: Facebook

Telefonen ringede igen

Forældrene var nu overbeviste om, at truslen om far Brads tilstedeværelse på skolen ville få Bradley til at tage sig sammen, men der gik ikke mange dage, før telefonen ringede igen.

Som frygtet var det læreren, der ringede igen for at fortælle, at Bradley endnu engang skabte kaos i klasseværelset.

Nu havde far Brad intet andet valg.

”Blev mega-chokeret”

En morgon när Bradley kom till skolan fick han så se sin egen far sitta mitt i klassrummet.

Da unge Bradley mødte ind i skole en morgen, så han til sin store overraskelse sin far sidde midt i klasseværelset.

– Jeg så ikke, at han sad der, før jeg havde hilst på alle klassekammeraterne. Så jeg blev mega-chokeret, siger Bradley til Buzzfeed.

Fotokilde: Twitter

Ikke overraskende fik far Breds tilstedeværelse resten af klassen og læreren til at grine.

Har fået tusindvis til at grine

Bradley har en lillesøster, Molli, som også fandt sin fars initiativ rigtig sjovt, og derfor lagde hun et billede ud af farens klasseværelsebesøg.

“Min far sagde til min bror, at hvis han fik et opkald med en klage fra fysiklæreren, ville kan møde op i klasseværelset…. Far fik endnu et opkald”, skriver lillesøster Molli til billedet.

Fotokilde: Twitter

Billedet er allerede blevet hyldet af tusinder – dels fordi billedet er sjovt, men også for at hylde far Brads tiltag.

“Mændene i Howard-familien er blevet kendt. Vi havde meget sjov med det her, men vi håber mest af alt, at vi fremover undgår flere opkald om, at Bradley forstyrrer i fysiktimerne”, skriver mor Denise på Facebook.

Det her var et virkelig smart – og sjovt – tiltag af far Brad! Nu kan man kun håbe på, at Bradley har lært at opføre sig ordentligt!

Tryk nu på DEL-knappen for at hylde alle forældre!