Politiet stormer 91-årigs hus med våbnene trukket, så hvisker tanten 5 ord, der afslører det ufattelige

Efter min ydmyge mening fortjener betjente mere anerkendelse for det arbejde, de udfører for samfundet. De få gange jeg har været i kontakt med ordensmagten, har jeg altid modtaget en positiv og professionel behandling.

Man skal virkelig respektere det arbejde, de udfører dagligt! Damen i denne fiktive og sjove historie gjorde noget, der måske ikke er så moralsk korrekt – men da jeg kom til slutningen, kunne jeg ikke lade være med at grine. For det er faktisk ganske smart!

Derfor følte jeg en inderlig trang til at dele denne lille historie med jer. For delt glæde er jo dobbelt glæde, som man siger!

91-årige Else fra Frederikshavn ringede til den lokale politistation en dag.

– Hej! Det er Else Kristensen fra Thomas Bergs Gade! Er det politiet?

– Hej! Ja, det er det! Hvad drejer det sig om?

– Jeg ringer for at anmelde min nabo, 91-årige Gunnar Larsen! Jeg har mistanke om, at han gemmer store mænger narkotika i sin store bunke brænde!

– Ser man det! Mange tak for opkaldet, svarer betjenten i den anden ende af røret. Det skal vi selvfølgelig undersøge nærmere.

Dagen efter ankommer flere betjente med fuld udrykning til Gunnar Larsens hus, og løber ind i hans have med våbnene trukket. De undersøger skuret, hvor alt brændet er stablet – og ved brug af økser kløver de alt træet.

Men uanset hvor meget de leder og hugger, finder de ingen stoffer. Så efter et par timer forlader betjentene Gunnars hjem.

Straks efter ringer telefonen hjemme ved Gunnar Larsen.

– Ja, hej?, svarer han.

– Hej! Det er Else Kristensen, din elskede nabo! Har politiet lige været hos dig?

– Ja, det har de!

– Har de hugget alt dit brænde?, spørger Else.

– Ja, det har de faktisk!, svarer Gunnar overrasket.

Så siger tanten med hviskende stemme.

– Tillykke med fødselsdagen, min ven!

Tøv ikke med at dele vitsen med dine venner på Facebook, hvis den gav dig et smil på læben!