Max ammer sin datter hver dag – opfordrer nu flere mænd til at “finde patten frem”

Som nybagt forælder får man ofte helt klare roller, da barnet har mere brug for sin mor, da hun har maden i sine bryster.

Men Maxamillian Neubauer, en nybagt far fra Wisconsin i USA, var nødt til at komme til undsætning, da Maxamillians kone ikke kunne amme grundet komplikationer efter fødslen, skriver Insider.

Der opstod komplikationer, da lille Rosalia skulle fødes via kejsersnit, som medførte, at mor April i starten ikke kunne amme sin lille datter som sædvanligt.

”Den første ammende far”

For at løse problemet foreslog sygeplejersken Cybil Martin-Dennehy, at Maxamilliam måske kunne prøve en ikke helt almindelig metode for fædre.

– Så kom den her fantastiske sygeplejerske med foreslaget, så var det bare at blive den første ammende far, siger Maxamilliam til Insider.

– Det er det største øjeblik i min karriere. Ingen af de fædre, jeg har spurgt tidligere, har hoppet på forslaget. Han elsker virkelig sin familie, siger  Cybil Martin-Dennehy til Insider.

Fotokilde: Facebook

Sådan fungerer det

Men hvordan foregår det, når en mand, der ikke producerer mælk naturligt, ammer?

Hjælpemidlet hedder ”Supplemental Nursing System”, og gives normalt til mødre, der har svært ved at amme. Apparatet hjælper moren med at laktere, og gør det lettere for barnet at holde brystet i munden under amningen.

Men det apparat, lille Rosalia først spiste af, var hjemmelavet af Cybil Martin-Dennehy, der løste det med en lille slange, brystvortebeskyttelse og vælling.

Fotokilde: Facebook

Opfordrer flere fædre til at gøre det samme

Mor April har nu overtaget amningen af Rosalia igen, og den lille familie har det godt.

Maxamillian Neubauer håber nu, at flere fædre vælger at følge hans eksempel, selvom han aldrig selv havde overvejet at amme en baby.

– Det håber jeg virkelig. Det er helt fantastisk at være far!, siger Maxamillian til Insider.

Fotokilde: Facebook

En ikke helt almindelig metode, men Maxamillian er virkelig en fantastisk far! Tryk nu på del-knappen for at hylde alle forældre!