Hun venter tvillinger og er gået 4 dage over tiden – men se nu når hun løfter op i trøjen

Selv i vanskelige og pressede situationer kan det være meget fordelagtigt at tage en pause for i stedet have det lidt sjovt.

Det kan aflede tankerne lidt – hvilket kan føre til noget meget positivt.

Hvilket også var tilfældet for parret, som også var vordende forældre, i klippet nedenfor. Derudover har deres fantastiske danseshow fået over 2,5 millioner på Youtube til at juble!

En graviditet er meget smuk, men når man har nået de 9 måneder, vil man bare gerne have babyen ud. Hvis man tilføjer tvillinger til det hele, kan jeg kun forestille mig, at viljen til at føde bliver endnu stærkere.

Moren i klippet nedenfor var gået over sine 40 ugers graviditet med 4 dage, og havde prøvet næsten alt. Men så valgte hun og kæresten at tage en dans foran kameraet.

Det skulle vise sig, at forsøget med at starte fødslen bar frugt. For 2 dage senere fødte hun sine tvillinger – og det hele var en naturlig fødsel, der gik godt.

Under dansen til ”Let’s Get it Started” føles det som, at babyerne skal ploppe ud til enhver til. Da hun løfter op i trøjen, kan man virkelig se, hvor højgravid hun er!

Jeg synes, det er vidunderligt, at man kan have det sjovt på denne måde i denne situation – og det er også lidt af en solstrålehistorie, at fødslen gik så godt. Det får hvert fald mig til at smile!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=pb_AcnR5Tw8″ /]

Bliver man ikke i helt godt humør af at se det her? Tryk på del-knappen, hvis du er enig – og for at sprede denne solstrålehistorie videre!