Hun har haft utroskabsaffærer med over 100 gifte mænd, den uventede forklaring får nettet til at koge

Utroskab er aldrig godt – det kan vi nok alle blive enige om. Det er et stort svigt mod ens partner, og i mange tilfælde kan det ganske enkelt ikke tilgives.

Nogle finder selvfølgelig tilbage til hinanden, men hvis man har et inderligt ønske om at være sammen med en anden, bør man først spørge sig selv, om man virkelig er villig til at såre sin mand eller kone.

Men det er åbenbart ikke et stort problem for alle. Sygt nok.

I det 21. århundrede er det blevet stadig lettere for folk at arrangere utroskabsaffærer, hvilket primært skyldes netdating, apps og teknologisk udvikling. I løbet af de seneste par år er der kommet flere hjemmesider, hvor gifte mænd og kvinder kan finde nogen, “de kan have det lidt sjovt med” ved siden af deres faste partner.

Det er naturligvis uacceptabelt, men det har vist sig, at mange ikke har en lige så god samvittighed, som man muligvis går rundt og tror. Disse hjemmesider er i mange tilfælde utroligt store med utallige faste brugere.

Men efter utroskabs-hjemmesiden AshleyMadison blev hacket, blev mange brugeres navne lækket, hvilket førte til, at 48-årige Karen Marley blev inviteret ind i det britiske morgen-program “This Morning”.

This Morning

Årsagen var, at hun ifølge utsago havde haft affærer med mindst 100 gifte mænd. Samtlige har hun mødt via sådanne hjemmesider.

Mener, at det er kvindernes

Men Karen skammer sig på ingen måde over sin opførsel. I stedet er hun overbevist om, at hendes affærer har reddet mange ægteskaber. Den 48-årige kvinde mener, at problemet for de fleste mænd i deres forhold er mangel på kommunikation.

– Folk tror, at en affære kun handler om sex. Men det er ikke tilfældet. Det handler også om partnerskab. Det handler om, at mænd gerne vil have nogen, der griner af deres vittigheder, siger hun i programmet og henviser til, at det i mange tilfælde er kvindernes fejl, at deres mænd er dem utro.

This Morning

Karen har selv været gift, men mener ikke, at hun kunne tænke sig at blive gift lige i øjeblikket, da hun elsker singlelivet. Hun indrømmer dog, at hun har fået dårlig samvittighed efter nogle af sine affærer.

– Der er en vis følelse af skyld, da jeg virkelig mener, at kvinderne fortjener at få det at vide. Men samtidig er det også sådan, at hvis en mand er på en af hjemmesiderne, og leder efter en affære. Så kommer det til at ske, siger Karen.

Utroskab er aldrig nogensinde acceptabelt, tryk på del-knappen hvis du er enig!