Gravide Rachel skal undersøges af en læge, men så begår han en pinlig fejl

At vente barn er på mange måder en fantastisk tid. Man ved, at noget helt nyt venter rundt om hjørnet, og det kan virkelig være skønt at fordybe sig i alle forberedelserne.

Det sidste man ønsker er, at der skal gå noget galt, men nogle gange går det hele ikke som forventet. Men så længe der ikke er tale om alvorlige hændelser, er det vigtigt at kunne grine af det hele.

Jeg kan huske, da min søster og hendes mand ventede deres første barn. For hende var graviditeten en følelsesmæssig rutsjebane. Det ene øjeblik kunne hun græde over, at han havde taget det sidste stykke slik.

Men sekunder senere kunne tårerne forvandles til et stort grin, da hun indså, at det nok var lidt mærkeligt at blive så trist over netop det.

Der sker mange ting, når man venter barn, måske især hvis det er ens første. Meget skal forberedes, og mange vil gerne have fuldt kontrol over alt, hvad der sker i forbindelse med den lille guldklump, som snart kommer til verden.

Babyting skal købes, ting skal forberedes og hospitalsbesøg skal overstås. Men ved sidstnævnte kan der dog opstå meget nervøsitet.

Rutinemæssig ultralydsscanning

Tidligere i år oplevede Rachel og Chris noget, som netop skete under et besøg ved lægen.

Her havde Rachel fået fået foretaget en rutinemæssig ultralydsscanning, og alt var gået godt. Herefter skulle lægen foretage en lidt mere intim undersøgelse på Rachel, Det begyndte stille og roligt, men da han skulle “ind og kigge lidt nærmere”, tog han først lidt middel på hænderne for at reducere friktion og eventuelt ubehag for hende.

Wikimedia commons

Men Chris, der sad ved siden af, hørte kort tid efter sin kone sige:

– Åh, for pokker, nu blev det virkelig varmt herinde!

Snart gik det op for alle i rummet, at lægen havde taget den forkerte flaske. I stedet for “smørremiddel” havde han ved et uheld taget håndsprit på hænderne før den intime undersøgelse. Noget af en forskel, må man sige…

Derfor blev det også en helt anden fornemmelse “dernede”, end hvad Rachel havde forventet.

Pinligt uheld

Lægen undskyldte mange gange, men Rachel grinede mest af det pinlige uheld. Det var ikke farligt for parrets ufødte barn, og kort tid efter kunne man fuldføre undersøgelsen. Denne gang uden håndsprit.

Nogle timer senere skrev Rachel (de havde allerede tre børn) på Facebook, at hun “følte sig usædvanligt ren dernede”.

Chris og Rachel McQueen

Men ja, det var lidt pinligt for lægen. Efterfølgende i bilen hjem filmede Rachel og Chris en lille video, hvor de fortalte om det hele. Videoen er nu blevet set hele 6 millioner gange.

[arve url=”https://youtu.be/whZLH_jVgMc” /]

Det er menneskeligt at fejle, selvom mere følsomme situationer naturligvis skal tages alvorligt. Jeg mener dog, at det er skønt at se, at parret er i stand til at grine af situationen. Det bliver faktisk ikke bedre af at blive vred!

DEL hvis du også fik et smil på læben!