Farens nye kone forsøger at ødelægge brylluppet – men morens hævn er genial

Skilsmisser er ikke altid en dans på roser, hvilket man udemærket ved, hvis man selv har prøvet det.

Men en skilsmisse er ikke kun hård for de involverede voksne, da det for børnene også kan være virkelig hårdt.

Da faren i denne historie forelskede sig i en ny, yngre kvinde, mente han, at det ville være en god idé at tage sin nye kone med til sin datters bryllup.

Det er der intet mærkeligt ved, da faren nok bare gerne ville have, at familien skulle møde og lære hans nye kærlighed at kende.

Men der var dog ét problem…

Farens nye kone ønskede nemlig at gøre indtryk, og hun havde til hensigt at irritere brudens mor.

Således forløber historien, som findes i lidt forskellige varianter på nettet:

Jennifers bryllupsdag nærmede sig med hastige skridt, og intet skulle ødelægge den gode stemning, selv ikke hendes forældres hårde skilsmisse.

Hendes mor havde fundet den perfekte kjole at bære under ceremonien. Moren ville sandsynligvis blive den smukkeste mor til en brud, som nogensinde var blevet gift.

Men en uge senere fik Jennifer et chok. Til sin store forskrækkelse fandt hun ud af, at hendes fars nye, unge kone havde købt præcis den samme kjole som hendes mor.

Jennifer spurgte sin fars nye kone, om hun ikke kunne tænke sig at købe en anden kjole, men hun nægtede.

“Absolut ikke, det kommer slet ikke på tale. Jeg ligner en drøm i den kjole. Jeg har den på under ceremonien, uanset hvad der sker!”, svarede farens nye kone.

Jennifer kunne ikke gøre andet end at ringe til sin mor. Hun forklarede den dystre situation, og moderen svarede: “Det gør ikke noget, skat. Jeg finder bare en anden kjole. Det er din helt specielle dag.”

Der gik endnu et par dage. Jennifer og hendes mor var ude og shoppe sammen, og til sidst fandt de en ny, vidunderlig kjole.

Da de holdte en pause for at spise frokost, spurgte Jennifer sin mor: “Skal du ikke returnere den anden kjole? Nu har du jo ingen anledning til at have den på?”

Hendes mor smilte og svarede:

“Men kære skat, selvfølgelig har jeg det. Jeg skal have den på til familiemiddagen aftenen før bryllupsceremonien.”

Var det ikke en genial løsning?

Hævnen er sød… Og man skal aldrig prøve på at fornærme eller snyde en kvinde, der er både ældre og klogere end dig selv! Del historien med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!