Far finder afskedsbrev fra sin 16-årige datter – men interessant detalje på sidste linje ændrer alt

Som forælder vil man selvfølgelig altid sine børn det bedste. Men man kan godt blive lidt bekymret, når de begynder at blive teenagere og skal i byen – og det håndterer vi alle forskelligt.

Det vigtigste er dog, at ens unger er glade og har det godt, men man vil selvfølgelig gerne holde øje med, hvad de render rundt og laver. For det hele kan ikke være sjov og ballade, da skolen og uddannelsen skal passes!

Faren i denne sjove (og fiktive) historie ledte efter sin 16-årige datter, og i denne forbindelse fandt han et brev på hendes seng, som han læste med rystende hænder!

Far Lars gik rundt i familiens hus og ledte efter sin datter Anna. Han havde fået at vide, at hun var ovenpå, men nu stod hendes sko pludselig ikke ved hoveddøren.

Derfor gik han ind på datterens værelse, hvor han fandt et håndskrevet brev på sengen.

Foto: Valour Digest

I brevet havde Anna skrevet:

”Kære mor og far!

Jeg er meget ked af at måtte sige dette, men jeg har forladt jer og stukket af med min nye kæreste Ahmed.

Jeg har endelig fundet ægte kærlighed, og han er helt fantastisk – især hans lækre piercinger, sexede ar, flotte tatoveringer og hans store motorcykel!

Men det er ikke det eneste – jeg er også gravid i fjerde måned, og Ahmed er barnets far. Vi kommer til at leve et lykkeligt liv i hans campingvogn ude i skoven, og han siger, at han vil have flere børn med mig. Vi skal også giftes!

Jeg har også fundet ud af, at hash slet ikke er så farligt (snarere tværtimod, da det bruges til at behandle patienter helt lovligt i nogle lande). Vi dyrker det i et skur lige bag Ahmeds campingvogn, så vi har til både os selv og hans venner.

Vi giver dem hash, og de sørger for at vi kan få alt det narko og andre piller, vi skal bruge.

VI håber dog, at man snart finder en kur mod AIDS, så Ahmed kan blive helbredt – han er virkelig et unikum, og fortjener det. I behøver heller ikke at bekymre jer om penge – Ahmeds venner, Steven og Stanislav er i filmindustrien, og har sørget for at gøre mig til filmstjerne!

Det er faktisk godt betalt, 500 kroner per optagelse, og jeg får 500 kroner ekstra per mand, der spiller med i samme scene. Bare rolig mor – jeg er 16 år, og kan faktisk godt passe på mig selv.

Næste gang I kommer på besøg, kan I møde jeres barnebarn!

Kys og kram!

/Anna

P.S: Far, det her er ikke sandt – jeg er faktisk bare ovre hos Maria og ser tv. Jeg ville bare gøre dig opmærksom på, at der rent faktisk er værre ting end (som du udtrykker det) AT DANMARK TABER I EN SATANS STRAFFESPARKSKONKURRENCE!

Vi ses om lidt!”

Tøv ikke med at dele, hvis datterens brev gav dig et smil på læben!