Far og 2 døtre løber pludselig ud i stuen, men se nu når han vender sig om

Der er mange meninger om, hvad det vil sige at være en rigtig god far. Men at man sørger for, at ens børn har det sjovt og nyder de store højtider, kan vi alle nok være enige om, at en god far skal forsøge at bidrage til.

Og derfor tror jeg faktisk også, at faren i klippet nedenfor tog titlen som “årets far”, da han valgte at lave en danserutine med sine to døtre i forbindelse med julen. Hans dans med sine to døtre er helt fantastisk – og nu jubler hele nettet af farens dristige dansetrin i stuen!

Det er Steve Haddad fra Michigan i USA, som er blevet en viral succes i løbet af de seneste par uger. Juleaften sidste år valgte han at overraske resten af familien og vennerne ved at byde på et indøvet danseshow med sine to døtre.

Og det her er noget ud over det sædvanlige!

Faren viser virkelig sine 2 døtre, hvordan man er selvsikker og tør give lidt af sig selv. De danser til Beyoncés monsterhit “Single Ladies”. I den originale musikvideo er superstjernen iklædt en stramtsiddende bodystocking – hvilket Steve Haddad selvfølgelig også er! Det her er virkelig en far efter vores smag!

Over 30 millioner visninger

Hans kone fandt sin mobil og filmede det hele – og over 30 millioner har allerede set det vidunderlige klip! Nogle dele af farens koreografi er virkelig fantastisk!

[arve url=”https://youtu.be/-ee5g1NP594″ /]

DEL hvis du fik et smil på læben!