4 sønner tror at de tager en kæk selfie – så afslører detaljen at mødrene får det sidste grin

De fleste tror nok, at selfies udelukkende er forbeholdt unge. At de tager billeder, offentliggør dem på sociale medier for at få ‘likes’, kommentarer og bekræftelse.

Men den ældre generation har også styr på, hvordan det der med selfies fungerer. Det oplevede disse 4 unge mænd – og nu spredes billedet som en løbeild på nettet!

De fire unge mænd var til en baseballkamp med favoritholdet Los Angeles Dodgers.

Da de var kommet ind på stadion, tænkte de, at det var meget passende at tage et gruppebillede. Efter de havde taget billedet sendte de det til deres mødre for at vise, at de havde en hyggelig aften sammen.

Men på det tidspunkt var de ikke klar over, at deres mødre ligeledes tilbragte deres aften sammen, og at de også var i godt humør.

Fotokilde: Imgur

Uden forvarsel fik de fire sønner hurtigt et billede tilbage.

Billedet var af deres mødre – som også havde valgt at tage en selfie.

Og de havde toppet det, da de valgte at efterabe deres sønner til punkt og prikke!

Fotokilde: Imgur

Kvinderne poserede på præcis samme måde, som du kan se på billedet nedenfor. De havde sørget for kasketter, drinks og stort set samme ansigtsudtryk.

Efterfølgende offentliggjorde en af de unge mænd billedet på Imgur, hvor han skrev: “Vores mødre håner vores selfie fra Dodgers-kampen”. Siden da har billedet fået stor spredning på nettet.

Fotokilde: Imgur

Det er skønt at se en flok kvinder med en så stor portion selvironi!