21-årig gifter sig med en 63-årig millionær – 3 måneder senere opdager hun det forfærdelige i fotoalbumet

Følgende historie har cirkuleret rundt på internettet et stykke tid, og jeg tænkte, at jeg ville dele den med jer.

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke ved, om det her er sket i virkeligheden, men synes stadig, at den kan være meget god at læse.

For den kan nemlig få flere til at genoverveje hele situationen, før man vælger at indgå i et forhold.

Historien lyder som følger:

En 21-årig vinde blev smidt ud hjemmefra af sin far, efter han havde fundet ud af, at hun var blevet gravid med en mand, der havde forladt hende.

Kvinden var ude af sig selv og vidste ikke, hvad hun nu skulle gøre. Men efter at have talt med en god veninde fik hun kendskab til en hjemmeside, hvor ældre seriøse mænd leder efter yngre kvinder.

Kvinden var efterhånden træt af unge mænd, der ikke kunne påtage sig noget ansvar, og hun tænkte derfor, at det var værd at prøve. Hun oprettede en profil, og kort tid efter mødte hun en ældre mand.

Manden var 63 år gammel og havde lige vundet i lotto. Han havde været gift tre gange tidligere og vidste, hvordan det føltes at blive afvist af sin familie.

Så snart manden så den unge kvindes profilbillede, blev han forelsket, og der gik ikke længe før de blev et par. Kort efter blev de gift.

Eftersom kvindens familie stadig havde slået hånden af hende, var brudens side af kirken helt tom under vielsen. Men bruden var ligeglad, og smilede stort på bryllupsbillederne.

Tre måneder efter brylluppet ville kvinden lave et fotoalbum med både gamle billeder og nye bryllupsbilleder. Da manden kom for at hjælpe, tog han pludselig et billede fra bordet og spurgte forskrækket, hvorfor hun havde et billede af den mand?

Til begges store skræk viste det sig, at den unge kvindes far faktisk var den 63-åriges søn fra et tidligere ægteskab! Den 63-åriges eks-kone havde forladt ham, taget børnene med og aldrig set sig tilbage.

På trods af den frygtelige nyhed valgte parret dog ikke at blive skilt.

– Jeg har allerede tre skilsmisser bag mig, og er fast besluttet på ikke at opleve en fjerde, siger manden.

– Vi har et stærkt bånd mellem os, og ikke engang sådan noget kan ødelægge det, siger kvinden.

Hvad ville du gøre, hvis du fik en nyhed som denne?