Vits: Henrik putter sin papegøje i fryseren som straf – men havde ikke forventet hvad der så skete

Jeg kan huske, at jeg som barn havde en onkel, der altid fortalte vi børn en masse røverhistorier.

Nogle var måske ikke helt stuerene, men vi grinte ofte, og tiggede og bad ham om at fortælle flere.

Denne historie har jeg dog aldrig hørt før, ikke engang fra min onkel. Og jeg har trods alt hørt mange frække historier i mit liv.

Følgende scenarie er nok ikke sket i virkeligheden, men det forhindrede mig ikke fra at more mig kongeligt, da jeg fandt den tidligere i dag. Derfor følte jeg en inderlig trang til at dele den videre med jer, da man trods alt siger, at delt glæde er dobbelt glæde..

Gode læselyst!

En ung mand ved navn Henrik fik en papegøje i gave. Papegøjen havde en negativ attitude og et endnu værre ordforråd. Hvert ord, der kom ud af papegøjens mund, var uhøflige, modbydelige og den svinede Henrik til med alverdens bandeord.

Henrik forsøgte ihærdigt at ændre fuglens attitude ved konsekvent at tale positivt til den med høflige ord, spille afslappende musik og alt andet han kunne komme i tanke på i håb om at ændre fuglens ordforråd samt opførsel.

Fik nok af fuglens opførsel

Men lige lidt hjalp det. Til sidst fik Henrik nok af fuglens opførsel, og han begyndte at råbe efter den. Papegøjen svarede igen med eder og forbandelser.

Henrik tog fat i papegøjen og rystede den, og papegøjen blev blot vredere og bandede endnu mere. Nu havde Henrik ganske enkelt fået nok! I ren desperation tog han fat i papegøjen og puttede den i fryseren – der kunne den måske lære at opføre sig ordentligt, tænkte Henrik!

Råbte, skreg og bandede

Papegøjen skreg, bandede og råbte efter Henrik et par minutter inde i den kolde fryser. Men pludselig blev den stille. Papegøjen sagde ikke en lyd i et helt minut. Henrik frygtede for papegøjens helbred, og besluttede sig øjeblikkeligt at åbne fryseren. Til sin store lettelse var der heldigvis ikke sket noget med papegøjen!

Fuglen fløj stille og roligt ud i Henrik fremstrakte hænder og sagde: “Jeg tror, at jeg har fornærmet dig med mit uhøflige sprog og opførsel. Jeg beklager oprigtigt for min uhensigtsmæssige synder, og jeg vil gøre alt for at ændre min uhøflige og utilgivelige opførsel.”

I chok

Henrik var chokeret over fuglens pludselige attitudeændring. Da han lige skulle til at spørge papegøjen, hvad der havde forårsaget en så dramatisk ændring i dens opførsel, sagde fuglen meget forsigtigt; “Men kan du ikke fortælle mig, hvad den frosne lørdagskylling har gjort?”

Tøv ikke med at dele vitsen med dine venner på Facebook, hvis den gav dig et smil på læben!