Vidunderligt klip får millioner til at grine: Papegøjen gør alt for at blive gode venner med de tre katte

Vi kan hurtigt blive enige om, at dyr er helt fantastiske. De er ofte nysgerrige og det er altid interessant at se, hvordan de kommer ud af det med hinanden. Noget af det sjoveste er, når forskellige dyr forsøger at efterligne hinanden.

Kat og mus, hund og kat, kat og fugl – ja, der findes mange dyr, der har lidt anspændte forhold til hinanden. Vi har dog mange gange set klip, hvor gamle myter bliver aflivet, men de lever stadig videre.

Der er ingen tvivl om, at det er sjovt at følge, hvordan forskellige dyr kommer ud af det med hinanden, og der er få ting så sjovt som at se dyr blive umage venner, eller når de chokerer og efterligner hinanden.

4 millioner visninger

Sidstenævnte kan komme til udtryk på forskellige måder, men klippet nedenfor er nok det skøreste og mest fascinerende, jeg har set i den kategori.

Kakaduen hænger ud med tre katte, og den vil gerne være en del af banden – og hvad der så sker er virkelig utroligt. Jeg griner så tårerne triller – og det er ikke overraskende, at kattene ser chokerede ud.

Er det mon en kat fanget i en fugls krop?!

Klippet er blevet set af over 4 millioner på Youtube, og de fleste virker til at være enige om, at det her er hysterisk sjovt!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=B-eeNvUEGDk” /]

Gør dine venner en stor tjeneste og tryk på del-knappen for at sprede dette vidunderlige klip videre!