Verdens mest liderlige and har knaldet så meget, at han nu får akutbehandling på specialhospital

Verdens mest liderlige and har knaldet så meget, at han nu får akutbehandling på specialhospital

Alle skabninger bliver kønsmodne med tiden, da det er en forudsætning for fortsat at have liv her på jorden. Men som med alt andet er hver skabning unik på sin helt egen måde, hvilket kan især mærker på mennesker.

Selv blandt dyr varierer sexlysten. For visse er den stor, mens den for andre er mindre. En, med en ekstrem stor appetit på sex, er anden Dave – han har nemlig knaldet så meget, at han var nødt til at blive bragt til dyrlæge, skriver Unilad.

Dave, eller Dave The Duck, som han hedder, er en glad and, der bor sammen med sin ejer Dave Watson i det sydlige England. Andrikken elsker også sine ande-veninder, der også bor hos Dave Watson. Faktisk lidt for meget.

Knalder 10 gange om dagen

Dave elsker at omgive sig med sine tre kærester Dora, Freda og Edith, som han ifølge ejeren knalder op mod ti gange om dagen. Men til sidst sagde Daves krop fra, eller rettere sagt hans penis, der blev såret og inficeret af al den vilde sex.

Indlagt på sygehus

Til sidst indså ejer-Dave, at han var nødt til at tage anden Dave med til en dyrlæge for at få behandling, og dyrlægen opererede andens penis og sendte ham hjem med strenge instrukser om, at anden ikke måtte være sammen med sine kærester. Nymfoman-anden lever nu adskilt fra sine elskede damer, for alles bedste.

– Han sprang på pigerne hele tiden, det var ligemeget, om det var parringstid eller ej, fortæller ejer-Dave til Unilad.

Wikipedia

Sådan kan det gå! Tryk nu på del-knappen!