Sød video: Hvalpen sover tungt på sofaen – så hører han en velkendt lyd…

Vi ved alle, hvordan det er at sove rigtig godt. Især i løbet af årets kolde og mørke måneder er der intet bedre end at krybe under en varm dyne og forsvinde ind i drømmeland.

Mens nogle vågner ved selv den mindste lyd, er der visse, som kan sove så dybt, at de bare bliver ved at med sove, selvom et hus bliver revet ned få meter væk. Ens hjerne prioriterer at sove videre – og intet er bedre end at sove rigtig skønt.

Og at sove godt – det ser den nuttede hvalp i videoen nedenfor ud til at gøre. Han sover på sofaen, og er muligvis i drømmeland. Hvalpen bemærker i hvert fald ikke, at ene af ejeren sætter en madskål på sofaen og begynder at filme med sin telefon.

Fra 0 til 100 – øjeblikkeligt

Men noget helt specielt vækker denne lille fyrs opmærksomhed. Og jeg kan nu godt forstå ham, for hvad er bedre end lidt lækkert at spise efter en god lur?

Hvilket nok også var forklaringen på den lille hvalps reaktion, da den dybe søvn blev afbrudt med noget helt andet på et splitsekund.

Youtube

Se reaktionen i videoen nedenfor, hvor hunden midt i søvnen hører, at maden bliver hældt i skålen. Det er utvivlsomt en velkendt lyd, og det ses sjældent, at nogen går fra 0 til 100 på denne måde.

[arve url=”https://youtu.be/jekOlW0UHPk” /]

Tøv ikke med at DELE, hvis du også elsker søde og energiske hvalpe!