Snobbet ejer nægter at samle sin hunds lort op – så slår kvinden bag kameraet til med benhård hævn

Mennesker med kæledyr har et ansvar for at holde styr på dem offentligt, og næsten intet er mere irriterende end kæledyrsejere, der ikke tager ansvar.

Dette gælder især, når det kommer til at samle sin egen hunds lort op. Det virker desværre til, at mange har en tendens til at “glemme” det, men som kæledyrsejer synes jeg faktisk, at det er en selvfølge.

For det er forbandet ulækkert at træde i en hundelort – og man undgår det kun, hvis hundeejere opfører sig civiliseret og modent under de daglige gåture med deres hunde.

Jeg tror, de fleste af os kan blive enige om, at det er en selvfølge at samle sin hunds lort op. Det er ganske normal høflighed, hvis man nu har valgt at få kæledyr.

I dette klip, der er set over 1.2 millioner gange, vælger en kæk kvinde totalt at gøre det rigtige, efter at hendes lille skødehund har skidt på det fortov, hvor hendes bil står parkeret ud for.

Får som fortjent

I stedet vælger hun bare at gå videre med sin hund for at hoppe ind i sin dyre cabriolet.

Men det hele bliver dog opdaget af en meget opmærksom pige med civilkourage. Hun finder sin mobil frem og begynder at filme, mens hun konfronterer hundeejeren for ikke at have samlet op efter sin hund.

Youtube

De to når dog ikke til enighed – og den snobbede kvinde reagerer i stedet med at råbe vildt. Hun nægter ganske enkelt at tage ansvar, hvilket hun hurtigt kom til at fortryde.

Hævnaktionen fra kvinden bag kameraet er ret hård, men jeg synes faktisk, at hun gør det helt rigtige. Den dovne hundeejer får præcis som fortjent – og jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg ser klippet!

[arve url=”https://youtu.be/N4nay84cMqY” /]

Jeg synes, at kvinden i bilen fik som fortjent, og nu håber jeg, at hun fik en lærestreg! Enig? Så tryk på del-knappen!