Hunden skal vogte gårdens får – men hvad han gør i stedet får hele nettet til at grine højt

Hyrdehunde er nogle af de sejeste hunde, jeg kender. Deres utrolige evne til at lede og deres klogskab forbløffer mig gang på gang.

Men nogle hunde, uanset race, er ganske enkelt ikke skabt til at vogte får. Hvilket i den grad gør sig gældende for den søde vovse i videoen nedenfor.

Da ejeren gik ud for at se, hvordan hunden klarede sin arbejdsopgave, kunne han ikke lade være med at grine. For det viste sig nemlig, at den lille hund havde helt andre planer end at arbejde.

Ejeren havde planen klar. Hans lille hund ville være den perfekte hjælper til at holde øje med fårene på de store græsarealer.

Derudover er det med garanti også et skønt job for en, som kan springe rundt i det fri og desuden hjælpe til. Men hundeejeren havde desværre lavet et fejlskøn.

Youtube

Hunden havde helt klart et stort hjerte og et ønske om at få mange venner. Men i dette tilfælde var det faktisk noget dårligt. Ejeren kom ud på græsset, men kunne ikke se sin hunde løbe rundt og vogte fårene.

Han spejdede lidt omkring, og efter et stykke tid fik landmanden øje på et får, som havde en lille genkendelig brun plet på ryggen.

Ville slappe af

Hunden var ikke særlig interesseret i at vogte får. Han ville hellere hænge ud med sine venner og slappe af.

Hyrdehunde hjælper ejeren til at lede flokken i den rigtige retning. De gør og springer meget for at holde fårene på rette vej – og ved hjælp af øjenkontakt med fårene kan hundene på den mest utrolige måde få dem til at gøre det rigtige.

Hyrdehunde er desuden meget energiske. Men det var tydeligvis noget, som denne lidt dovne hund havde misforstået.

Youtube

Selv da fåret rejser sig op og begynder at gå, ligger hunden stadig på den skønne måtte, som fårets ryg udgør.

Man må give ham, at det virkelig lykkes ham at få fårene til at lytte på ham, når han er mere end glad, når fårene begynder at gå.

Den her hund er virkelig en sand livsnyder, og vi kan ikke andet end at elske hans herlige venskab med fårene!

[arve url=”https://youtu.be/vfwgLHyydFc” /]

Det her er virkelig en sød lille hund! Hvis hans dovenskab fik dig til at trække på smilebåndet, så tryk på del-knappen nedenfor!