Sjovt klip: Mød huskyen Blaze – verdens mest morgentrætte hund

De fleste hunde elsker at være ude i naturen, løbe rundt og bevæge sig. Men det gælder ikke alle. Ligesom mennesker kan nogle hunde nemlig være meget morgentrætte. Derfor foretrækker de at forblive liggende indenfor fremfor at begynde på dagens eventyr.

Derudover er Siberian Husky en hunderace, der trives i koldt vejr. De er vant til at arbejde, eksempelvis ved at trække slæder – og de trives normalt i selskab med andre hunde. Det er således en race, der har brug for meget motion. De trives sjældent med at ligge stille i længere perioder, men vil helst være ude i naturen.

Men der findes dog undtagelser, der bekræfter reglen, og hunden Blaze er det perfekte eksempel på en sådan undtagelse. I videoen nedenfor – der er blevet set over 20 millioner gange på Youtube, forsøger hundens ejer at få ham ind i sit bur, så de kan køre til et hundepensionat. Men det virker til, at Blaze foretrækker at blive liggende stuen, da det er meget hyggeligere.

Elsker sin kennel

Det er tydeligt at se, hvor træt hunden er, og eftersom man selv har været meget morgentræt utallige gange, kan man godt nikke genkendende til hans reaktion.

Det sjoveste er dog, at hunden næsten taler. Flere gange laver han en lyd, der lyder som “no” (nej), når ejeren siger, at det er tid til at begive sig mod kennelen – et sted hvor han ellers elsker at være! Blaze har tilsyneladende heller ingen problemer med at være i buret. Men lige netop denne dag er han bare meget, meget morgentræt.

Hele situationen er både sjov og nuttet på samme tid! Se klippet nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/hCRDskZrUMU” /]

Del hvis du også fik et smil på læben!