Papegøje venter i vinduet hver dag: Se nu reaktionen, da han indser, hvem der går i indkørslen

Efter min ydmyge mening er papegøjer et af de mest fascinerende dyr i verden. De har en helt unik evne til at lære nye ting – alt fra at tale til at udføre tricks på kommando.

Derudover kan de danne ekstremt stærke venskabsbånd til særlige personer. Derfor hersker der ingen tvivl om, at mange dyr kan give og føle kærlighed.

Som lille havde vores nabo en papegøje, han havde valgt at kalde Dorsk. Men på trods af sit navn var han meget energisk og legesyg, og kunne endda sige “tak” og “hej”. Det var meget sjovt og føltes faktisk lidt uvirkeligt, da man hørte den kloge fugl sige det første gang.

Mange fugle er utroligt intelligente og kan virkelig reflektere over, hvad der sker omkring dem. Hvilket kakaduen Onni i klippet nedenfor er et glimrende eksempel på.

Han sidder i samme vindue hver dag og venter på omtrent samme tidspunkt af dagen. Hvorfor, spørger du nok dig selv? Jo, han har nemlig lært, at hans ejer normalt kommer hjem fra arbejde ved denne tid af eftermiddagen.

Lykke på finsk

Og se nu papegøjens reaktion, da han ser sin ven komme gående i indkørslen. Onni har virkelig svært ved at styre sin begejstring, og det er skønt at se kakaduens glæde.

Straks da ejeren træder ind ad døren flyver fuglen hen til ham og hilser ham velkommen hjem, hvorefter de tager en lille “snak” om, hvordan dagen har været.

Onni betyder “lykke” på finsk – og selvom dette ikke udspiller sig i Finland, er navnet meget passende!

Jeg blev glad helt ind i sjælen af at se det her!

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis du også fik et smil på læben og gerne vil sprede lidt ekstra glæde i dag!