Papegøjen hører pludselig sin yndlingssang - se nu den vidunderlige reaktion, når han vender sig om

Papegøjen hører pludselig sin yndlingssang – se nu den vidunderlige reaktion, når han vender sig om

Papegøjer er utroligt intelligente skabninger med en fascinerende evne til at lære nye ting. Alt fra at tale til at danse til musik eller forstå, hvornår på dagen ejeren kommer hjem fra arbejde.

Fugle reagerer meget på deres instinkter, men de kan også udvikle egenskaber og færdigheder langt inde i livet. Ligesom mennesker er de nysgerrige og elsker at hænge ud med andre – det er nok en af de primære årsager til, at de er så populære.

Jeg havde selv en undulat som lille. Han blev meget tam med tiden, og elskede at løbe rundt på køkkenguvlet med sin bold, der næsten var lige så stor som ham selv. Han var en fugl med mange særheder, men det er jo bare en del af charmen.

Kakaduen i videoen nedenfor elsker musik, og han har mange forskellige sange, som han elsker at synge og danse til. Men hans absolutte yndlingssang er Psys “Gangnam Style”, der var en verdensplage i 2013.

Foto: Youtube

Hvorvidt man kan lide eller kender sangen, er faktisk ligegyldigt, for den her video er virkelig sjov. Papegøjens bevægelser i takt til musikken er virkelig imponerende, og det er stort set umuligt at lade være med at smile, når man ser ham hoppe rundt til den populære sang.

Gør som over 7 millioner andre og se fuglens dans nedenfor – jeg vil næsten garantere, at det vil gøre dig i godt humør!

[arve url=”https://youtu.be/qTl1asCDOgs” /]

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis fuglens glædesdans gav dig et smil på læben! En af dine venner har med garanti brug for lidt opmuntring!