Papegøje ser pludselig Pavarotti i fjernsynet - fuglens uventede reaktion får familien til at måbe

Papegøje ser pludselig Pavarotti i fjernsynet – fuglens uventede reaktion får familien til at måbe

Papegøjer er yderst intelligente og fascinerende dyr. De har en helt unik evne til at lære nye ting og efterligne andres opførsel.

Klippet (nedenfor) er et glimrende bevis på netop det. Fuglen vælger nemlig at synge duet med sit idol Luciano Pavarotti.

I løbet af min barndom havde vores nabo en ara-papegøje. Den hed Fløjtehans og kunne blandt andet sige “hej, hej” og “halløj”. Det var altid hyggeligt at komme på besøg og blive hilst velkommen af andet end bare menneskestemmer.

Allerede da var jeg meget fascineret af fugle og deres utrolige evne til at lære nye ting og efterligne lyde, de hører. De er meget intelligente – og i løbet af årene har vi set mange beviser på netop det. Derudover byder de os ofte på skønsang.

Caruso er en sang fra 1986 skrevet af den italienske sangerinde Lucio Dalla. Den er skrevet til minde om Enrico Caruso – en af italiens mest berømte opera-tenorer.

Bedre end forventet

Denne gang fremføres sangen på tv af ingen mindre end Luciano Pavarotte. Papagøjen i det her klip (nedefor) er tilsyneladende stor fan af både sangen og Pavarotti.

Snart begynder fuglen at synge duet med sit idol – og det lyder meget bedre, end jeg nogensinde havde forventet! Helt utroligt!

Første gang, papegøjen sang duet med Pavarotti, gjorde han tilsyneladende familien helt målløs. Hvilket man sagtens kan forstå!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=c3Inya9DWkA” /]

DEL hvis du også fandt det her imponerende!