Mand tager billede af sin gravide kone på stranden – så ser han det fantastiske i baggrunden

I dag kan næsten alle klassificeres som fotografer. De fleste af os har en smartphone med indbygget kamera, som man uden problemer kan finde frem på et par sekunder for at tage et billede af noget smukt, uventet, unikt eller mindeværdigt.

Men selv om man står klar til at tage et billede, kan de mest uventede ting ske på nogle splitsekunder. Især hvis man befinder sig ude i naturen, hvor man ikke har kontrol over alt hvad der sker.

Det er billedet nedenfor et fantastisk bevis på – og nu er det blevet et viralt hit verden over.

For nogle gange sker det mest utrolige, når man mindst venter det!

Var slet ikke forberedt

1. Et mindeværdigt øjeblik: Angeline Mozer var gravid i 9. måned, da hun og hendes mand valgte at tage på stranden for at tage et par billeder.

2. En billede siger mere end 1.000 ord: Manden ville tage et billede af sin smukke kone, men var slet ikke forberedt på, at han også skulle forevige noget andet den dag.

3. Rette tid, rette sted: For lige da manden tog et billede, bemærkede han noget fantastisk og ganske usandsynligt i baggrunden.

4. ”Photobomb”. Til mandens store overraskelse så han en delfin hoppe op ad vandet i det splitsekund, han tog billedet – og blev dermed “photobombet” af det smukke dyr i baggrunden.

5. Perfektion. Parret blev selvfølgelig overlykkelige over, at delfinen valgte at vise sig for dem i præcis det øjeblik, hvilket det gjorde billedet helt uforglemmeligt.

6. Delfiner er kloge, populære og venlige. Gennem årene har vi set utallige eksempler på delfiner, der hjælper mennesker i nød på havet.

7. De er meget intelligente og betænksomme dyr med et stort følelsesregister – heriblandt glæde og sorg.

8. Delfiner leger ofte ved at hoppe op og ned i vandet, når de er glade. Hvilket bare var ekstra fedt for Mozer-parret, da de fik en glad delfin med på deres utrolige billede!

Delfiner er helt fantastiske! Tøv ikke med at DELE billedet, hvis du også har en drøm om at hilse på en delfin i fremtiden!