Mand går hen til “akvariet” – men se nu hvad der sker, når bæstet dukker op i baggrunden

Jeg har altid været utroligt letskræmt. Især når jeg sidder og koncentrerer mig om noget inde i min helt egen lille boble, er jeg ofte let at ryste. Derudover har jeg heller aldrig fundet den store glæde ved at gå ind i spøgelseshuse og lignende i forlystelsesparker, da jeg ganske enkelt går i panik.

Nogle gange har mine venner været så “flinke” at filme mig, når de har skræmt livet af mig – og jeg er da også nødt til at indrømme, at det er vanvittigt sjovt at se bagefter. Selvom der er tale om et par sekunders total frygt, så kan det være det hele værd, hvis det foreviges på en sjov måde.

Det synes jeg faktisk, at man skal leve med, og det er vigtigt at have en selvironisk distance til det hele.

I videoen nedenfor ser vi et meget godt bevis på de kraftige reaktioner, der kan skabes i en person, når man bliver skræmt for livet. En mand er på besøg på et stort akvarium, der også fungerer som museum, med sine venner. Under rundturen stiller han sig foran en stor tv-skærm, der skal simulere livet inde i en stor hajtank.

Det er med andre ord ikke rigtige hajer, man ser svømme rundt på skærmen – men det er uklart, om manden har forstået det. For efter et stykke tid går han hen og sætter sin hånd på skærmen, da en haj svømmer forbi. Men kort tid efter dukker der noget op fra baggrunden – og manden bliver fuldkommen skræmt for livet.

Jeg vil ikke afsløre for meget, men jeg blev også selv meget overrasket. Så hvis du selv har en tendens til at blive letskræmt – så hold på hat og briller! Jeg kan dog nikke genkendende til mandens kraftige reaktion – og det er umuligt ikke at få et smil på læben af det her!

[arve url=”https://youtu.be/gmr4w6pghgw” /]

Blev du også skræmt eller overrasket? Så del videoen med dine venner for at give dem et godt grin!