Løvinde forsøger at hygge med sin kæreste – men hanløvens reaktion får tusindvis til at grine højt

De fleste af os genkender nok den frustrerende følelse, der indfinder sig, når ens kæreste ikke er i et lige så stort hyggehumør som en selv.

Man forsøger og forsøger – men uden held. Netop derfor griner millioner af denne vidunderlige video, hvor en løvinde desperat forsøger at få lidt kærlig opmærksomhed fra sin hanløve.

Vi har længe vidst, at dyr og mennesker har mange ens karaktertræk. Men det er dog stadig lige så sjovt at se, når dyr opfører sig lidt som mennesker.

Jeg ved ikke præcis fra hvilken zoologisk have, denne video stammer fra, men man kan se en kærlighedshungrende løvinde, der desperat forsøger at få lidt opmærksomhed fra sin hanløve.

Men hannen virker dog til at være meget træt og har absolut ikke lyst til at hygge, selvom løvinden forsøger alt for at få hans opmærksomhed.

Hun går rundt og flirter, kaster sig foran ham, og som et sidste desperat trick klatrer hun op på hannen – men uden held. I stedet virker det til, løvindens mange tilnærmelser keder hanløven, og derfor lægger han sig fladt ned på jorden.

Denne vidunderlige video er set af millioner, hvilket faktisk er ganske forståeligt, da hele situationen er meget genkendelig!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=150&v=76ickdEbZEE” /]

Tøv ikke med at dele videoen, hvis den gav dig et smil på læben!