Lille pony har fået en ny bold - bedårende legestund tager nu hele nettet med storm

Lille pony har fået en ny bold – bedårende legestund tager nu hele nettet med storm

Heste er vidunderlige, loyale og intelligente skabninger, der har en helt unik evne til at danne stærke forhold til deres ejere. De er altid dejligt at være i nærheden af heste, fordi de kan gå fra kælesyge til legehumør på et splitsekund – og man ved sjældent, hvad man kan forvente.

De fleste heste er også utroligt legesyge. De elsker at løbe rundt, nyde friheden og kan have det sjovt med stort set alt. Deres fantasi og opfindsomhed burde næsten inspirere os mennesker, der jo gerne sidder begravet med vores næser i mobilen.

Se bare den søde pony Itsy fra Kent i England!

Han er en 14 måneder gammel hest, der elsker at lege med bolde, skriver Storyful.

Får en kæmpebold i indhegningen

Det er ganske enkelt det bedste, Itsy ved, og han har også en eminent boldkontrol. Derfor valgte hans ejer Carole Hamilton at placere en stor, oppustelig bold i indhegningen, hvor han går rundt med sin mor.

Det blev en kæmpe succes!

Youtube

Da Caroles søster Lynne gik ud til indhegningen en dag for at give hestene mad, bemærkede hun, at der var fuldt fart på lille Itsy. Og det var netop den helt nye gigantiske bold, der gjorde ham så begejstret.

Lynne fandt mobilen frem og begyndte at filme legestunden. Det er tydeligt, at ponyen har det utroligt sjovt med sit legetøj, som han putter med hovedet, ruller rundt på og sparker frem flere gange.

Youtube

En rigtig Ronaldo – i hesteverdenen!

Se det sjove klip nedenfor!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen, så dine venner også kan se denne sjove video!