Kvinde sælger “røvhul af en hane” – uventede annoncetekst giver latterkrampe verden over

Når man gerne vil sælge noget på nettet, er det vigtigt at skrive en iøjnefaldende tekst til sin salgsannonce for at tiltrække potentielle købere.

Det var Denell McCaul udemærket klar over, da hun gerne ville skille sig af med sin lettere irriterende hane. Hun vidste, at hun var nødt til at skabe stor interesse i håb om at få ham afsat, en misison hun lykkedes med, da hendes salgstekst hurtigt blev en viral succes. Det skriver New York Post.

Selv kunne jeg ikke lade være med at grine, da jeg læste hendes meget kreative tekst, og derfor følte jeg en inderlig trang til at dele den med jer. For delt glæde er jo dobbelt glæde, som man siger!

Så læs og grin med her nedenfor og del den med dine venner, når du har grint færdig!

Denell skrev følgende i sit Facebookopslag:

“GRATIS til et godt hjem. Eller, faktisk et hvilket som helst hjem. I øjeblikket er jeg ligeglad med, hvilket hjem denne hensynsløse idiot får: ET RØVHUL AF EN HANE.

Han er den perfekte hane, hvis dit vækkeur er i stykker og du skal vågne klokken 05:30. Det er hans eneste indstilling: 05:30. Han har ingen snooze-knap, men vil være stille længe nok til, at du falder i søvn igen – hvorefter han begynder med sit modbydelige kykliky lige uden for dit vindue.

Det er som om han ved, hvor du sover og kan finde frem til det præcise vindue. Så han har måske en slags specielt røntgensyn, der gør, at han kan se mennesker bag vægge.

Facebook / Denell McCaul

Han er også den perfekte hane, hvis du gerne vil løbe… på din gård…. mens du forsøger at flygte fra ham. Han går ikke længere efter mig, han er også instruktør i moderne dans. Eller det var hvert fald sådan jeg tænkte, jeg så ud, mens jeg løb efter ham og baksede med armene, hoppede op og ned, råbte, skreg og svingede en moppe efter ham.

Så hvis du er på udkig efter et vækkeur, hvor 05:30 er den eneste indstilling, en personlig træner og en danseinstruktør, har jeg den perfekte hane, der opfylder alle disse krav, GRATIS. Men du skal selv komme og fange det her RØVHUL: jeg vil gerne se din første lektion i moderne dans.”

Og med den virale spredning i tankerne er jeg overbevist om, at hun fik sin hane afsat!

Tøv ikke med at dele annoncen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!