Kvinde begynder at sparke efter uskyldig kat – sekunder senere får idioten præcis som fortjent

Hvis der er noget, som virkelig kan gøre mig rasende, er det, når mennesker er direkte ondskabsfulde mod uskyldige dyr. Mange gange vælger idioter helt unødigt at overfalde de små liv, og jeg kommer aldrig til at forstå, hvad der motiverer dem.

Jeg har absolut ingen sympati med sådanne mennesker, og hvis du kommer galt afsted efter at have mishandlet dyr – ja, så må de lære af konsekvenserne. Jeg har virkelig svært ved at have ondt af dem.

Og hvis nogen eksempelvis finder på at gøre en kat eller hund fortræd, så fortjener de faktisk at blive bidt i røven af karma!

I denne virale video (nedenfor) er det en kvinde, der går ud i foran sit hus, mens hun filmes af hvad der tilsyneladende er et overvågningskamera.

Kvinden nægter at give op

Ude foran huset sidder der en lille kat, som ikke virker til at gøre meget væsen af sig. Men kvinden vælger dog at gå direkte hen til katten og begynder at sparke sne på den. Katten trækker sig tilbage flere gange, men kvinden nægte ganske enkelt at give op.

Kvinden fortsætter med at sparke sne mod den stakkels kat, som til sidst får nok.

For pludselig tager den afsæt og hopper direkte op i hovedet på kvinden. Den klamrer sig fast og det ser ud til, at den bider kvinden i ansigtet. Damen går i panik og kæmper for at få katten til at give slip, hvilket den gør til sidst, hvorefter kvinden går ind i huset igen.

Det her er et strålende bevis på, hvad der kan ske, når man giver sig i kast med et uskyldigt dyr – og jeg har virkelig svært ved at have ondt af kvinden. Men katten, derimod, gjorde det helt rigtige ved at forsvare sig selv!

Jeg kunne ikke undgå at smile lidt af skadesfro, da jeg så kattens hævn!

[arve url=”https://youtu.be/L8FKoxQYy8I” /]

Tøv ikke med at dele videoen, hvis du mener, at kvinden fik som fortjent!