Kattens ejer sætter pludselig “Bjældeklang” på, hold nu øje med kattens mund når musikken starter

Der er både fordele og ulemper ved, at computere og internettet bliver en stadig vigtigere del af vores hverdag. Dels behøver vi vel snart ikke at bruge vores hjerner for at udføre nogle af dagligdagens gøremål, men på den anden side giver det moderne samfund os muligheder for at tage del i alt det sjove der sker i alle verdens hjørner.

Specielt her i løbet af julen kan det være spændende at udforske, hvordan man fejrer højtiden i andre dele af verden.

Der er mange forskellige måder at fejre jul, men uanset hvad er det en højtid, hvor kærlighed, glæde og omtanke er i centrum. Julen er ofte et af få tilfælde i løbet af året, hvor familien samles for at hygge og have det sjovt med hinanden.

For at grine i løbet af julen – finder jeg meget vigtigt. Ingen jul uden grin, hvis du spørger mig. Klippet nedenfor fik mig til at grine for mig selv i lang tid har på arbejdet.

I takt til musikken

Det er den perfekte kombination af en hyggelig julesang, et nuttet dyr og et godt grin. Et geni har tilføjet sangen Jingle Bells, eller Bjældeklang på dansk – mens han filmede sin kat.

Efterfølgende har kattens ejer tilføjet et “filter”, som får dyrets mund til at bevæge sig i takt til musikken, så det ser ud som om, at katten synger.

Selvom det selvfølgelig er falsk, kan jeg ikke lade være med at elske det! Helt genialt!

[arve url=”https://www.facebook.com/RomylondonUKBlog/videos/10202319293441712/” /]

DEL hvis videoen også gav dig et smil på læben!