Katten er fanget ude i sneen, men se nu når ejeren lokker med kattens livret

Vi kender alle følelsen af at være virkelig sulten. Man mister langsomt energien og man kan næsten høre, hvordan maven skriger efter mad. Mange bliver også i dårligt humør, og så gør man ofte bedst ved at lade pågældende person være, indtil vedkommende har fået noget at spise. Kort efter bliver samme person lige så god som normalt igen.

Det gælder åbenbart også på nogle dyr, tjek bare klippet nedenfor!

Mad er yderst vigtigt for os. Det virker som menneskets brændstof, og er i vid ustrækning det, der giver os den nødvendige energi. Det samme er selvfølgelig gældende for dyr. Selvom vi sjældent kan lide de samme ting, er det vigtigt at spise regelmæssigt.

At gå sulten alt for længe er ikke godt, og det tærer på kroppen. Derfor skal man sørge for at få mindst tre måltider om dagen. Selv her er der selvfølgelig forskellige anbefalinger for både mennesker og dyr.

Men når vi nu taler om at være virkelig sulten, så handler klippet nedenfor netop om det, og det har fået store dele af nettet til at grine højt.

Det er Katten Pulme, der ikke lader noget stoppe ham, når han er virkelig sulten. I videoen, som er blevet set over 5 millioner gange på Youtube, hører ejeren Annie Gauthier udekat mjave uden for vinduet.

Derfor åbner hun døren og ser sin kat sidde på terrasen blandt store mængder sne. Så viser ejeren lidt af kattens absolutte livret – og se nu, hvad der sker!

Jeg kan virkelig nikke genkendende til denne kats vilje, når det handler om at få lidt at spise, når maven knurrer!

[arve url=”https://youtu.be/MtGog4Cb7RY” /]

Del gerne, hvis du fik et smil på læben!