Journalist interviewer elefantpasser – men se nu, hvem der har helt andre planer

Elefanten er et uhørt intelligent og fascinerende dyr. De er verdens største landdyr med en kampvægt på op til 10 tons. Deres hjerte er hele 60 gange så stort som et menneskes, men vi lever cirka lige så lang tid.

Derudover har de majestætiske dyr også et imponerende følelsesregister. De kan græde, grine og være legesyge. Elefanter er også et af få dyr, der er i stand til at genkende deres eget spejlbillede, ifølge National Geographic.

Kort sagt er det meget nemt at blive imponeret over og have det sjovt med elefanter.

I videoen nedenfor, der er blevet set over 600.000 gange, skal to journalister interviewe den thailandske elefantpasser Lek om et velgørenhedsprojekt, der netop er blevet lanceret for at beskytte elefanter.

Men interviewet forløber ikke helt som forventet. De står midt inde i elefanternes indhegning, men dyrene står på sikker afstand. Så de påbegynder interviewet med at Lek fortæller om projektet, men pludselig bliver en af de store giganter legesyg.

Youtube

Pludselig begynder elefanten Faa-Mai at gå hen til sin elefantpasser og de to journalister. Hun er ikke det mindste bekymret for at ødelægge interviewet, men har i stedet en attitude, der siger: “Nu må det være nok, det er MIN ven”.

Jaloux elefanter

Faa-Mai forsøger at placere Lek mellem sine forben, hvilket elefanter gør med deres unger for at beskytte dem mod potentielle farer. Situationen er dog langt fra farlig, så det slutter med, at Lek går væk for at lege med sin elefantven.

Youtube

Hun forsikrer også journalisterne om, at de kan genoptage interviewet lige om lidt, men dog et andet sted, hvor de jaloux elefanter ikke forstyrrer.

Denne video viser, at elefanten virkelig bekymrer sig om sin dyrepasser, og jeg kan faktisk ikke lade være med at grine, når det store dyr afbryder hele interviewet!

Se selv her nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/w-QER6Nt73M” /]

Er elefanter ikke bare fascinerende? Del videoen med dine venner, hvis du er enig – så kan du også give dem et smil på læben med denne skønne video!