Politihundens imponerende svar – som går viralt

En del hunde er utroligt intelligente.

Det føles en gang imellem nærmest uvirkeligt, når man kan bevidne, hvad de søde krabater er i stand til, men så skal man tænke på, at der også findes hunde, som måske er endnu skarpere.

Som schæferen i det her klip (herunder), som er blevet kaldt ”verdens klogeste hund”. Når man ser, hvad han hurtigt gør på kommando, så forstår man straks hvorfor.

Jeg er nok ikke ene om at blive fascineret af, hvad vi kan få dyr til at gøre. Det handler om alt fra charmerende kunster og frække tricks til vigtige opgaver. Frem for alt har hunde en utrolig evne til at adlyde specifikke kommandoer.

Har vigtigt arbejde at udføre

Mange forsøger at lære deres elskede vovser at sidde, ligge og rulle rundt med mere. Det er ofte en stimulerende del af dyrets opdragelse, men at det skal anvendes til et større formål fremover – det er der nok ikke mange der tænker.

Der findes dog hunde, som har et arbejde at udføre!

Her mener jeg måske især politihunde. De gennemfører specialtræning og er utroligt snedige. For at de skal kunne samarbejde godt med deres førere, er de normalt også betydeligt mere lydige end den gennemsnitlige vovse (som jo er helt fantastisk på sin egen måde).

Politiet laver en lille gestus

De små helte, som dagligt hjælper ordensmagten i deres vigtige indsats, fortjener virkelig vores respekt. Har man nogensinde tvivlet på deres intelligens, så synes jeg man skal tage et kig på det her utrolige klip (herunder). Det er værd for alle at se!

Foto: Youtube

En smuk schæfer ligger på jorden på en parkeringsplads og er helt rolig.

En betjent står nogle meter væk. Pludselig laver han en lille gestus – og hunden forstår straks, at det er tid til at begynde at arbejde.

Foto: Youtube

Tjek nu selv, hvad han gør ved bilen – det er helt mageløst.

Betjentene som står bag kameraet kan heller ikke lade være med at grine. Højst sandsynligt, fordi de er så imponerede over den her lille køter, som har stor succes på nettet.

Over 4 millioner mennesker har nu set den fantastiske video!

Helt utroligt! Hvilken fantastisk hund. Så utroligt dygtig!

Tryk på DEL, hvis du også synes, at politihunde fortjener vores respekt!