Hundene irriterer katten ved poolen, men se nu den geniale hævn, når katten vender sig om

Det er ikke ligefrem en nyhed, at der er en speicel rivalisering mellem katte og hunde. Det har man bevidnet flere gange – både på film og i virkeligheden.

Jeg husker fra min barndom, da vores kat Bandit stak hovedet gennem døren – så begyndte naboens hund, som ofte var ude i baghaven, at gø som en vanvittig.

Men der findes faktisk forhold mellem hund og kat, som også viser, at denne klassiske konflikt er lidt af en myte. I mange familier formår de at leve sammen i ekstremt fredelige og venlige forhold.

Det er selvfølgelig vidunderligt – og der er egentlig ingen grund til, at to forskellige kæledyr ikke kan komme godt ud af det med hinanden.

For både hunde og katte er utroligt hyggelige. De kan skabe utroligt stærke bånd til mennesker, men nogle gange finder de dog på de skøreste påfund. At man aldrig rigtig ved, hvad der skal se – det er jo faktisk en stor del af charmen ved at have kæledyr.

I klippet nedenfor ser vi en kat ligge og slappe af ved poolen. Samtidig løber to små hunde rundt om ham – og katten er mærkbart irriteret.

Katten tager hævn

Han formår ikke at slippe af med hundene, men i slutningen af videoen tager det hele en uventet drejning, og jeg kan ikke lade være med at grine!

Jeg må hellere tilføje, at alt gik godt efter kattens lille hævn. Ellers ville det selvfølgelig ikke have været det samme. Få øjeblikke senere legede dyrene sammen igen, men det er umuligt ikke at grine eller smile af den scene, der udspiller sig i videoen.

[arve url=”https://youtu.be/AJRJn5Wu_A0″ /]

Tryk på del-knappen hvis du også elsker dyr!