Hunden ser gyserfilm med sin ejer, se reaktionen da det bliver alt for uhyggeligt

Selv i dag kan jeg huske fra min barndom, da jeg og min søster plejede at passe min mormor og morfars hund. Laban var virkelig spøjs, og havde altid krudt i røven – man vidste aldrig, hvad han kunne finde på.

Men ligesom alle andre hunde havde han et hjerte af guld, og havde utroligt nemt ved at danne stærke bånd til mennesker.

Det bedste han vidste var at jagte bolde, og jeg har selv altid været fodboldinteresseret, så vi delte næsten en hobby! Det er vidunderligt, når man kan gøre andet sammen end bare at hygge og gå lange ture.

Hunde er vidunderlige skabninger, som har let ved at danne ubrydelige bånd til mennesker.

I dette klip (nedenfor), som er blevet set over 2 millioner gange på Youtube, ser Jack russell terrieren Maylo gyserfilm med sin ejer. De to ser ofte fjernsyn sammen, og hunden plejer at følge nøje med i, hvad der sker på skærmen.

Maylo giver i den grad udtryk for sine følelser, og det er måske derfor, at ejeren vælger at finde kameraet og begynder at filme, da de ser den uhyggelige film.

Og efter cirka 40 sekunder dukker der noget op på skærmen, som Maylo finder uhyggeligt – og se nu hvordan han reagerer! Det er for nuttet!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=v3MdbQ0p9VE” /]

Tøv ikke med at dele klippet med dine venner på Facebook, hvis det gav dig et smil på læben!